Financieringsscan aanvragen

Met de gratis financieringsscan brengen wij jouw financieringsbehoefte in kaart en geven we jouw advies en inzicht over jouw mogelijkheden. Start geheel vrijblijvend je aanvraag.

Wat kun je verwachten?

4.5/5

Ondernemers beoordelen ons met een 9.4.
96% beveelt Cygnus aan feedbackcompany.nl

Start de financieringsscan

financieringsscan aanvragen inzicht in financieringsmogelijkheden
  • Op dit nummer nemen we contact met je op.
  • Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.

Hoe Cygnus jou helpt

Heb je als mkb ondernemer een financieringsbehoefte? Dan kun je gebruik maken van onze QuickScan. De QuickScan bestaat uit een vrijblijvend gesprek met één van onze (financierings-)specialisten. Tijdens het gesprek brengen we jouw behoefte in kaart. We bekijken globaal welke mogelijkheden er zijn en in hoeverre jouw situatie een succesvolle aanvraag mogelijk maakt. Op basis hiervan ontvang je na het gesprek een voorstel met een duidelijke offerte.

bedrijfsfinanciering en zakelijke lening aanvragen

Wat levert de financieringsscan op?

Onze ondersteuning kan variëren van een informatief gesprek tot aan het volledig ondersteunen bij het realiseren van nieuwe (wijze) van financiering. We helpen je daarbij onder meer met het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses en het beschikbaar stellen van alle benodigde informatie voor de kredietaanvraag. Daarnaast treden wij, indien gewenst, op als gesprekspartner samen met jouw richting de jouw huisbank of een andere financier en ondersteunen wij jou bij het vergelijken van de diverse offertes.

Veel gestelde vragen

Cygnus is een landelijke organisatie met verschillende regiokantoren gevestigd in Nederland. Daarmee zijn we een van Nederlands snelst groeiende financiële advies organisaties. We helpen ondernemers om hun bedrijf op een financieel gezonde manier door te zetten. Dit doen we door ondernemers te begeleiden bij financieringsoplossingen. Ook kun je bij ons terecht voor bedrijfsadvies en liquiditeitsoplossingen. Cygnus is er voor jou, de ondernemer. Wij zijn proactief en bieden je oplossingen waar je zelf misschien niet aan gedacht hebt. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing, zodat jij kunt blijven ondernemen. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken en daadkrachtig en de Cygnus adviseurs zijn dagelijks bezig om onze kernwaarden in praktijk te brengen.

Wij krijgen vaak van ondernemers de vraag of de bedrijfsplannen ook financierbaar zijn. En zo ja, wat zijn dan de financieringsmogelijkheden? Wij toetsen dan ook vaak, in een vroege fase, bedrijfsplannen op hun financierbaarheid. De basis van een financieringsscan is de financiële situatie van het bedrijf en de bedrijfsplannen. Met deze input zijn wij in staat de financierbaarheid te toetsen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij een realistische inschatting maken van de financieringsmogelijkheden en welke financieringsbronnen interessant zijn.

Nee, een financiering is pas definitief op het moment dat de contracten volledig ondertekend geretourneerd naar de financieringsmaatschappij zijn. Tot die tijd is je aanvraag geheel vrijblijvend en zit je helemaal nergens aan vast.

Vraag de gratis financieringsscan aan

Vul je gegevens in en je wordt direct persoonlijk terug gebeld door een financieringsspecialist
om je aanvraag door te spreken.
  • Op dit nummer nemen we contact met je op.
  • Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.