Gratis Quickscan aanvragen

Met de gratis Quickscan financiering brengen wij jouw financieringsbehoefte in kaart en geven we jouw advies en inzicht over jouw mogelijkheden. Met als doel het creëren een optimale financieringsmix voor jouw bedrijf. 

Wat kun je verwachten?

Direct de Quickscan aanvragen

  • Op dit nummer nemen we contact met je op.
  • Wanneer we je niet kunnen bereiken sturen we je een e-mail.

Hoe Cygnus jou helpt

Heb je als mkb ondernemer een financieringsbehoefte? Dan kun je gebruik maken van onze Quickscan. De Quickscan bestaat uit een vrijblijvend gesprek met één van onze (financierings-)specialisten. Tijdens het gesprek brengen we jouw behoefte in kaart. We bekijken globaal welke mogelijkheden er zijn en in hoeverre jouw situatie een succesvolle aanvraag mogelijk maakt. Op basis hiervan ontvang je na het gesprek een voorstel met een duidelijke offerte.

Wat levert de Quickscan jou op?

Onze ondersteuning kan variëren van een informatief gesprek tot aan het volledig ondersteunen bij het realiseren van nieuwe (wijze) van financiering. We helpen je daarbij onder meer met het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses en het beschikbaar stellen van alle benodigde informatie voor de kredietaanvraag. Daarnaast treden wij, indien gewenst, op als gesprekspartner samen met jouw richting de jouw huisbank of een andere financier en ondersteunen wij jou bij het vergelijken van de diverse offertes.

Veel gestelde vragen

Cygnus is een landelijke organisatie met verschillende kantoren gevestigd in Nederland. Daarmee zijn we een van Nederlands snelst groeiende intermediair organisaties. We helpen ondernemers om hun bedrijf op een financieel gezonde manier door te zetten. Dit doen we door ondernemers te begeleiden bij financieringsoplossingen. Ook kun je bij ons terecht voor bedrijfsadvies en liquiditeitsproblemen. Cygnus is er voor jou, de ondernemer. Wij zijn proactief en bieden je oplossingen waar je zelf misschien niet aan gedacht hebt. Wij zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing, zodat jij kunt blijven ondernemen. Onze kernwaarden zijn persoonlijk, betrokken en daadkrachtig en de Cygnus adviseurs zijn dagelijks bezig om onze kernwaarden in praktijk te brengen.

Gratis Quickscan aanvragen

Op werkdagen neemt een van onze specialisten bij jou in de buurt binnen 24 uur telefonisch contact met je op

  • Op dit nummer nemen we contact met je op.
  • Wanneer we je niet kunnen bereiken sturen we je een e-mail.