Jouw bedrijfsadviseur in Arnhem

Welkom bij Cygnus Arnhem

Cygnus Arnhem is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Arnhem. Als ondernemer kan je hier onder andere terecht voor: duurzaamheidsadvies, organisatie advies, opstellen duurzaamheidsplannen, circulariteit, duurzaamheidstransitie en bedrijfskundigadvies. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Onze expertises

Het verhaal achter de cijfers is cruciaal om ondernemingen succesvol te maken

Vanuit mijn ervaring als ondernemer weet ik als geen ander welke vraagstukken er kunnen leven als het gaat om financiën, continuïteit, huisvesting en het inschatten van het succes van je onderneming. Daarnaast breng ik veel ervaring mee als het gaat om leiding geven, want ik ben in het verleden ruim 7 jaar werkzaam geweest als officier bij de landmacht. Dan leer je wel hoe essentieel het formeren van een goed team is om missies te laten slagen.

In 2016 stapte ik over naar het MKB. Ik kreeg de mogelijkheid om bedrijfsleider te worden van een grote sportonderneming onder meer gespecialiseerd in klimhallen. Hier heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan bij een nieuwe onderneming, maar later ben ik bij een bestaande locatie gaan werken om hier voor de nodige vernieuwing te zorgen. Toen de kans voorbijkwam om zelf een nieuwe hal te starten, greep ik die aan. Het ondernemen vond ik ontzettend leuk. Mijn ervaring vanuit de landmacht kwam hierbij goed van pas. Met financiers om tafel, vergunningen uitzoeken, mensen vinden; het was allemaal interessant. Toch heb ik op het laatste moment zelf de stekker uit de onderneming getrokken. Corona veranderde alles; de opstartbegroting moest continu naar boven worden bijgesteld terwijl de exploitatiebegroting er niet rooskleuriger op werd. Ik vond uiteindelijk het risicoprofiel te groot worden. Ik ben blij dat ik het hoofd koel heb gehouden. Wel heeft het mijn zakelijke kant enorm aangewakkerd en ontwikkeld.” 

Arjen Bosch

PARTNER, Cygnus Arnhem

Succes verhalen

Neem contact op met Cygnus Arnhem

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Arjen.