Ondernemen met meer grip, meer rust en meer winst

Hoe kunnen we je helpen?

Meer rendement

Van strategie naar resultaat

Marketing

Hands-on MKB adviseurs

Business ondersteuning

Jouw eigen flexibele schil

Kies de juiste richting

Je staat aan het roer van je eigen bedrijf en moet elke dag heel veel keuzes maken. Je krijgt keurig je jaarstukken van je accountant, maar je hebt behoefte om te sparren, om na te gaan wat je anders kunt doen, beter. Misschien heb je een heel duidelijk doel voor ogen en wil je dat er een onafhankelijke sparringpartner met je meedenkt hoe je je doelen kunt realiseren. Wellicht heb je niet echt een duidelijk doel, in de waan van de dag doe je je werk. 

Cygnus, dé sparringspartner voor jouw ondernemersvragen

Heb je behoefte aan een duidelijke koers voor je bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs staan voor een persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Uiteraard denken we mee over jouw bedrijfsstrategie, maar we onderscheiden ons ook door onze hands-on mentaliteit. Wij maken met je het plan, maar we kunnen je ook ondersteunen bij de uitvoering. Onze focus ligt op financiële vraagstukken, maar we denken vaak breder met je mee. Indien gewenst en noodzakelijk, kunnen we gebruikmaken van ons netwerk aan professionals met hun eigen expertise. Denk aan marketeers, juristen en organisatie-adviseurs. Zo kunnen we zorgen dat plannen ook daadwerkelijk leiden tot concrete acties zodat we jouw bedrijfssucces kunnen vergroten. Wil je een duidelijke koers bepalen en stappen zetten om heel gericht je doelen te bereiken? Dan komen wij graag met je in contact. Cygnus werkt graag samen met ondernemers die vooruit willen!

Een team van ervaren specialisten staat voor je klaar

Maak kennis met ons team van professionals met jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van mkb ondernemingen.

Leon Brouns managing partner Cygnus financieringsspecialisten & adviseurs

Leon Brouns

Managing Partner

Wilco Nederhof

Partner

Marco van Zand

Partner

Cygnus financieringsspecialist carsten van der leek Breda

Carsten van der Leek

Partner

Arjen Bosch

Partner

cygnus roel slomp financieringsspecialist hoogeveen

Roel Slomp

Partner

cygnus Stephan keijzers financieringsspecialist Limburg

Stephan Keijzers

Partner

cygnus eric van der does financieringsspecialist ijmond

Eric van der Does

Partner

Lisanne Brouns marketing director Cygnus bedrijfsadviseurs & financieringsspecialisten

Lisanne Brouns

Marketing

Met de hulp van de Cygnus MKB-adviseurs kunnen ondernemers hun dromen waarmaken. Onze expertise biedt alles wat je nodig hebt voor groei en succes - van strategische planning, marketing ondersteuning tot financiële begeleiding!

Een greep uit onze activiteiten

Klantervaringen

Lees hier hoe klanten ons beoordelen

4.5/5

Anneke Stins

EIGENAAR KABONK, BREEPARK

Het traject is voortvarend en nauwkeurig aangevlogen, we werden continu op de hoogte gehouden van de voortgang en de uiteindelijke doorlooptijd heeft ons positief verrast. De persoonlijke aanpak door Leon Brouns en zijn team was erg prettig. Dank voor deze samenwerking!

4.5/5

Jessica Hogerhuis

EIGENAAR ROTOWN ROTTERDAM

Door Covid-19 kwam mijn bedrijf in acute problemen. Met hulp van Carsten van Cygnus hebben wij gekeken hoe mijn bedrijf deze crisis te boven kan komen. Advies en ondersteuning bij een lening aanvraag, vernieuwde inzichten in mijn bedrijfsvoering en een helder plan van aanpak. Hele fijne samenwerking!

5/5

Marco Janssen

Carsten hielp ons met een hypotheekaanvraag. Hij weet waar hij het over heeft, heeft zeer ruime kennis, is doortastend en gaat tot het gaatje. Wil je geen luchtfietserij maar keihard resultaat? Dan raad ik Cygnus Breda absoluut aan. Topper!

Het laatste nieuws, ontwikkelingen en tips

Wat is jouw uitdaging?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns