Strategisch en planmatig werken aan je bedrijf en ondernemersdoelstellingen

Bedrijfs- en financieel advies

Je staat aan het roer van je eigen bedrijf en moet elke dag heel veel keuzes maken. Je krijgt keurig je jaarstukken van je accountant, maar je hebt behoefte om te sparren, om na te gaan wat je anders kunt doen, beter. Misschien heb je een heel duidelijk doel voor ogen en wil je dat er een onafhankelijke sparringpartner met je meedenkt hoe je je doelen kunt realiseren. Wellicht heb je niet echt een duidelijk doel, in de waan van de dag doe je je werk. 

Bedrijfsadvies met een persoonlijke en daadkrachtige aanpak

Heb je behoefte aan een duidelijke koers voor je bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs staan voor een persoonlijke en daadkrachtige aanpak. Uiteraard denken we mee over jouw bedrijfsstrategie, maar we onderscheiden ons ook door onze hands-on mentaliteit. Wij maken met je het plan, maar we kunnen je ook ondersteunen bij de uitvoering. Onze focus ligt op financiële vraagstukken, maar we denken vaak breder met je mee. Indien gewenst en noodzakelijk, kunnen we gebruikmaken van ons netwerk aan professionals met hun eigen expertise. Denk aan marketeers, juristen en organisatie-adviseurs. Zo kunnen we zorgen dat plannen ook daadwerkelijk leiden tot concrete acties zodat we jouw bedrijfssucces kunnen vergroten. Wil je een duidelijke koers bepalen en stappen zetten om heel gericht je doelen te bereiken? Dan komen wij graag met je in contact. Cygnus werkt graag samen met ondernemers die vooruit willen!

Bedrijfsadvies voor MKB ondernemers, directeuren en aandeelhouders

Bij Cygnus kun je terecht voor advies en ondersteuning gericht op de bedrijfsvoering en ondernemingsvraagstukken. Een greep uit onze activiteiten:

  • Strategiebepaling op korte- en lange termijn

  • Financieel advies

  • Organisatieadvies

  • Procesoptimalisatie

  • Bedrijfswaardering

  • Herstructurering

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns