Ondersteuning bij je bedrijfsfinanciën en meer​

Project & interim managent

Soms heb je als organisatie extra versterking nodig; dan kan het inschakelen van een interim adviseur een passende oplossing zijn. Bij een (on)verwachte reorganisatie, ter overbrugging van het invullen van een vacature of voor het vlottrekken van een project. Wij analyseren jouw vraag en selecteren voor jou de meest geschikte interimmer uit ons netwerk.

Wat is een interim manager?

Een interimmanager biedt jou tijdelijke ondersteuning. Dit is een expert die jou direct ter zijde staat en jou en je onderneming snel vooruithelpt. Cygnus heeft een breed netwerk aan professionals op het gebied van bijzonder beheer, herstructurering, vastgoed, HR, marketing en communicatie, productieleiding en financieel adviseurs. Stuk voor stuk vakmensen die van aanpakken houden.

De project & interim managers van Cygnus

Heb je behoefte aan ondersteuning om bijvoorbeeld meer overzicht te krijgen over je financiën of om in meer praktische zin je te ondersteunen bij het goed inrichten van je financieel-administratieve zaken? Wij kunnen je goed helpen bij zaken als:

Ook kunnen onze adviseurs voor je aan de slag als je bezig bent met een nieuw product, dienst of project. We denken met je mee over de financiële aspecten en kunnen praktische ondersteuning bieden.

Krijg advies van een van onze bedrijfsadviseurs

Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met een
specialist bij jou in de buurt. 

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns