Een goede start van je eigen bedrijf

Startersbegeleiding

Wil je een bedrijf beginnen? Van harte gefeliciteerd met deze stap! Wij kunnen je begeleiden met het opzetten van je eigen onderneming. Daarbij gaan we uiteraard ook na hoe je je financiële zaken het best in orde kunt maken, hoeveel financiering je nodig hebt en waar we de gelden vandaan kunnen halen.

We begeleiden je bij het opzetten van:

De vraag naar onze diensten bleef maar groeien kregen we de kans om een concurrent over te nemen. Cygnus heeft ons stap voor stap meegenomen op de weg naar de beoogde financiering. Op vrijdag ochtend om 11:30 gingen we live op vrijdag avond 20:30 was het bedrag binnen en kon de overname afgerond worden! Een mooi resultaat!

Jeroen Tokmetzis

EIGENAAr, De oldtimer specialist

9.2

96% beveelt Cygnus aan

4.5/5

feedbackcompany.nl

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwd netwerk van geldverstrekkers waarmee we een verantwoorde financiering voor jou kunnen vinden. Hebben we de beste financiering voor jou gevonden, dan houden we vinger aan de pols zodat je blijvend succesvol kunt ondernemen.

  • Persoonlijk advies

  • Verantwoorde oplossingen

  • Maatwerk is onze standaard

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Vraag de gratis financieringsscan aan (1 minuut).