Bedrijfsfinanciering Nijmegen

Start direct en vrijblijvend een aanvraag

Bedrijfsfinanciering nodig om je bedrijf te laten groeien?

Cygnus is de autoriteit op het gebied van bedrijfsfinancieringen. We helpen mkb ondernemers in Nijmegen hun ambitieuze doelen te behalen. Ons zeer ervaren team biedt ondersteuning en begeleiding op maat, zodat onze klanten er zeker van kunnen zijn dat ze op weg zijn naar succes. Met de juiste strategieën en gedegen advies helpen wij jou vandaag nog vooruit!

We zorgen ervoor dat jouw bedrijf de juiste financieringsoplossing krijgt. Cygnus werkt samen met regionale bankinstellingen en andere financiers om je alle opties te bieden op het gebied van leningen, investeringen, joint ventures of samenwerkingen met andere bedrijven, zodat je kunt kiezen wat het beste is voor jouw onderneming. Ook leveren we deskundig advies over cashflow beheer en risicostrategieën en helpen we je bij het aanvragen van subsidies of belastingvoordelen indien beschikbaar. 

Met kantoren in de hele regio zet Cygnus zich in voor ondernemers van Beuningen, Druten, Wijchen, Groesbeek, Berg en Dal, OverbetuweLingewaard tot Heumen. Ons team van ervaren bedrijfsadviseurs staat klaar. Start vrijblijvend een aanvraag en we nemen binnen één werkdag contact met je op om jouw plannen te bespreken en hoe Cygnus jou hierbij kan helpen. Neem hier contact op of bel naar 020-2200821.

Andere interessante pagina's

Financiering aanvragen

Het beste aanbod voor jouw financieringsaanvraag

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns