Met de juiste groeifinanciering realiseer je je ambities

Wil je met je onderneming groeien? Dan heb je kapitaal nodig. Wil je bijvoorbeeld investeren in meer voorraad of zie je extra afzetmogelijkheden, die je post debiteuren laat stijgen? Dan gaan wij graag met je aan de slag. Wij onderzoeken met jou de mogelijkheden om jouw ambities te financieren.

Groei vraagt vaak om de juiste financiering

Als je onderneming groei, groeit je omzet, maar meestal groeien je kosten ook. Om te kunnen groeien, zijn extra uitgaven in eerste instantie vaak noodzakelijk. Denk aan meer inkoop, meer investeringen op het gebied van marketing of het aannemen van extra personeel om je bedrijf naar de volgende ondernemingsfase te brengen. In al deze gevallen maak je kosten nog voordat het je extra inkomsten oplevert.

De vraag naar onze diensten bleef maar groeien kregen we de kans om een concurrent over te nemen. Cygnus heeft ons stap voor stap meegenomen op de weg naar de beoogde financiering. Op vrijdag ochtend om 11:30 gingen we live op vrijdag avond 20:30 was het bedrag binnen en kon de overname afgerond worden! Een mooi resultaat!

Jeroen Tokmetzis

EIGENAAr, De oldtimer specialist

9.2

96% beveelt Cygnus aan

4.5/5

feedbackcompany.nl

Een passende financieringsoplossing

Wat het best bij jou past hangt af van verschillende factoren zoals in welke sector jouw bedrijf actief is, wat je precies wilt financieren, wanneer je het nodig hebt en wat eventueel je eigen inbreng is. We gaan eerst met je in gesprek om te luisteren wat jij belangrijk vindt en voor ogen hebt. Dan verdiepen wij ons in je bedrijf en in de branche. Uiteraard denken we met je mee en bieden je verschillende financieringsopties en financieringsoplossingen.

Daarom Cygnus

Cygnus heeft toegang tot alle geldverstrekkers. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we voor jou uitzoeken wat de financieringsvorm is die het meest geschikt is. Uiteraard begeleiden wij het hele proces: van aanvraag tot het beoordelen van de offerte tot en met de onderbouwing en het aanleveren van de benodigde stukken.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Cygnus helpt jou met een groeifinanciering om jouw doelstellingen te realiseren

Het vinden van de juiste groeifinanciering is onze expertise. Wij gaan met jou in gesprek, we luisteren naar jouw wensen en kunnen een passende financieringsoplossing voor je samenstellen zodat je je ambities kunt realiseren.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat Cygnus voor jou kan betekenen?

Direct aan de slag

Vrijblijvend een groeifinanciering aanvragen.