Financier je bedrijfsmiddelen met Cygnus

Machines en wagenpark financiering

Heb je bedrijfsmiddelen nodig zoals machines of vervoersmiddelen? Bijvoorbeeld ter vervanging of omdat je starter bent of gaat uitbreiden? Dat is vaak kostbaar en daarvoor is niet altijd voldoende geld. Als je zelf niet beschikt over genoeg eigen middelen, dan kan een bedrijfsfinanciering uitkomst bieden.

Vindt de bedrijfsfinanciering die bij jou past

Er zijn verschillende manieren om bedrijfsmiddelen te financieren, bijvoorbeeld met een langlopende lening van een bank of door middel van een lease oplossing. Het is belangrijk om de juiste bedrijfsfinanciering te kiezen die past bij het type bedrijfsmiddel en de wensen en behoefte van je bedrijf. De adviseur van Cygnus bespreekt met jou al jouw wensen door, komt met een advies en regelt de financieringsaanvraag voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij de focus kunt houden op je onderneming; wij ontzorgen jou door de juiste financiering voor jou te vinden.

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Voor elke zakelijke uitdaging de juiste oplossing

 • Betere voorwaarden

  Door onze volumes kunnen kunnen wij jou de beste (financiële) voorwaarden bieden.

 • Financiering die past

  Vergelijk samen met jouw persoonlijke adviseur alle mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je een financiering aan gaat die echt past.

 • Grotere slagingskans

  Wij weten precies waar financiers op letten en hoe zij de aanvraag beoordelen.

 • Een aanspreekpunt

  Jouw persoonlijke adviseur, van begin tot het eind!

Marco van Zand 
Financieringsspecialist

Vraag een gratis financieringsscan aan

Dezelfde werkdag neemt een van onze specialisten bij jou in de buurt telefonisch contact met je op

 • Op dit nummer nemen we contact met je op.
 • Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.

Om bedrijfsmiddelen te financieren, heb je grof gezegd drie mogelijkheden om aan geld te komen:

Geld vanuit je eigen bedrijf

Wij inventariseren met jou de mogelijkheden. Denk aan het besparen van kosten of een beter debiteurenbeheer en andere financiële ruimte binnen je eigen bedrijf.

 

Subsidies en overheidsregelingen

Sommige investeringen brengen belastingvoordelen met zich mee. Soms is er investeringsaftrek mogelijk of kun je gebruikmaken van extra belastingaftrek. Dit geldt bijvoorbeeld als de bedrijfsmiddelen energiebesparend en/of milieuvriendelijk zijn.

Geld lenen

Er zijn natuurlijk tal van financieringsvormen. Belangrijk is dat de looptijd van de financiering aansluit bij de periode dat je het bedrijfsmiddel gebruikt. Veel bedrijfsmiddelen zal je langer gebruiken. Dan hoort daar ook een financieringsvorm met een lange looptijd bij. Dit is anders dan het financieren van voorraden omdat het uitgangspunt is dat je die ook weer snel verkoopt.

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Met onze ervaring, kennis, netwerk en expertise vinden we altijd de financieringsoplossing die bij jou past.

 • Persoonlijk advies

 • Betrokken experts

 • Verantwoorde oplossingen

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns