Financier je bedrijfsmiddelen zoals machines en wagenpark

Machines en wagenpark

Heb je bedrijfsmiddelen nodig zoals machines of vervoersmiddelen? Bijvoorbeeld ter vervanging of omdat je starter bent of gaat uitbreiden? Dat is vaak kostbaar en daarvoor is niet altijd voldoende geld. Als je zelf niet beschikt over genoeg eigen middelen, dan kan een bedrijfsfinanciering uitkomst bieden.

Cygnus vindt de bedrijfsfinanciering die bij jou past

Er zijn verschillende manieren om bedrijfsmiddelen te financieren, bijvoorbeeld met een langlopende lening van een bank of door middel van een lease oplossing. Het is belangrijk om de juiste bedrijfsfinanciering te kiezen die past bij het type bedrijfsmiddel en de wensen en behoefte van je bedrijf. De adviseur van Cygnus bespreekt met jou al jouw wensen door, komt met een advies en regelt de financieringsaanvraag voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij de focus kunt houden op je onderneming; wij ontzorgen jou door de juiste financiering voor jou te vinden.

De vraag naar onze diensten bleef maar groeien kregen we de kans om een concurrent over te nemen. Cygnus heeft ons stap voor stap meegenomen op de weg naar de beoogde financiering. Op vrijdag ochtend om 11:30 gingen we live op vrijdag avond 20:30 was het bedrag binnen en kon de overname afgerond worden! Een mooi resultaat!

Jeroen Tokmetzis

EIGENAAr, De oldtimer specialist

9.2

4.5/5

feedbackcompany.nl

Om bedrijfsmiddelen te financieren, heb je grof gezegd drie mogelijkheden om aan geld te komen:

Geld vanuit je eigen bedrijf

Wij inventariseren met jou de mogelijkheden. Denk aan het besparen van kosten of een beter debiteurenbeheer en andere financiële ruimte binnen je eigen bedrijf.

 

Subsidies en overheidsregelingen

Sommige investeringen brengen belastingvoordelen met zich mee. Soms is er investeringsaftrek mogelijk of kun je gebruikmaken van extra belastingaftrek. Dit geldt bijvoorbeeld als de bedrijfsmiddelen energiebesparend en/of milieuvriendelijk zijn.

Geld lenen

Er zijn natuurlijk tal van financieringsvormen. Belangrijk is dat de looptijd van de financiering aansluit bij de periode dat je het bedrijfsmiddel gebruikt. Veel bedrijfsmiddelen zal je langer gebruiken. Dan hoort daar ook een financieringsvorm met een lange looptijd bij. Dit is anders dan het financieren van voorraden omdat het uitgangspunt is dat je die ook weer snel verkoopt.

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Met onze ervaring, kennis, netwerk en expertise vinden we altijd de financieringsoplossing die bij jou past.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

De juiste financiering voor bedrijfsmiddelen

Cygnus zoekt voor jou de juiste en verantwoorde financiering. Eerst gaan we met je in gesprek over je wensen en ambities en de gewenste hoogte van je financiering. Vervolgens kijken we welke oplossingen en mogelijkheden er zijn. Voorbeelden van het financieren van bedrijfsmiddelen zijn het afsluiten van een zakelijke lening, leasen of het afsluiten van een krediet.

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Vraag de gratis financieringsscan aan (1 minuut).