Het financieren van onroerend goed
kent vele mogelijkheden

Wil je een bedrijfspand kopen, zoek je een financiering voor je vastgoed, dan heb je verschillende financieringsmogelijkheden. Cygnus heeft zeer veel kennis over de verschillende financieringsvormen- en mogelijkheden. Naast het financieren van onroerend goed of zakelijk vastgoed via een bank, kun je ook denken aan alternatieve financieringsvormen zoals private investeerders en andere geldverstrekkers.

Met ons uitgebreide netwerk, kunnen wij de beste financiering vinden die past bij jou en de mogelijkheden die je hebt.

De vraag naar onze diensten bleef maar groeien kregen we de kans om een concurrent over te nemen. Cygnus heeft ons stap voor stap meegenomen op de weg naar de beoogde financiering. Op vrijdag ochtend om 11:30 gingen we live op vrijdag avond 20:30 was het bedrag binnen en kon de overname afgerond worden! Een mooi resultaat!

Jeroen Tokmetzis

EIGENAAr, De oldtimer specialist

Een verantwoorde financiering

Natuurlijk gaan we eerst na of je en hoeveel eigen geld je kunt inbrengen. Maar ook rekenen we met je de vaste maandlasten door en wat dit betekent voor de korte en lange termijn. Wij vinden het belangrijk dat we een financiering vinden die bij jou past, maar die ook verantwoord is. Zowel voor jou als de geldverstrekker.

Wil je een bedrijfspand kopen en je hebt een financiering nodig, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. De adviseur van Cygnus inventariseert jouw wensen en bekijkt wat je eventueel zelf kunt inbrengen aan eigen middelen. Vervolgens gaan wij na welke financieringsmogelijkheden het meest geschikt zijn voor jou. Uiteraard begeleiden wij je bij het hele proces van offerte-aanvraag tot de financiële onderbouwing en de andere stukken die de geldverstrekker nodig heeft. Lees meer >

Wil je een beleggingspand kopen dan heb je verschillende financieringsopties. Er zijn speciale hypotheken waarmee je een beleggingspand kunt financieren, dit is de zogenoemde vastgoedhypotheek, ondernemershypotheek of verhuurhypotheek. We zien veel ondernemers die een pand kopen en het deels zelf gebruiken en deels verhuren. Dit is natuurlijk een interessante optie. Lees meer >

Wil je een beleggingspand financieren? Of verhuurd vastgoed aanschaffen en daar een lening voor afsluiten? Cygnus maakt jouw wensen specifiek en gaat met jou na wat de beste financieringsopties zijn. Voor alle geldverstrekkers is het belangrijk dat zij een goed beeld krijgen van enerzijds het vastgoed en anderzijds van jou als ondernemer. Wij helpen jou met de juiste onderbouwing, daarbij kijken we welke partijen het best passen bij jouw aanvraag. Welke mogelijkheden er zijn, is afhankelijk van het type object, de ligging en bijvoorbeeld de huurinkomsten. Daarnaast kijken geldverstrekkers of je ervaring hebt in het verhuren van vastgoed. Het kan ook zijn dat je de verhuur uit wilt besteden aan een externe partij. Alle details wegen mee in welke geldverstrekker het best past. Lees meer > 

 

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Met onze ervaring, kennis, netwerk en expertise vinden we altijd de financieringsoplossing die bij jou past.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Cygnus helpt jou met een onroerend goed financiering voor je bedrijf

Zoek je een mogelijkheid om jou onroerend goed te kunnen financieren? Cygnus gaat graag met je in gesprek. Het vinden van de juiste onroerend goed financiering is onze expertise. Wij kunnen een lening voor je samenstellen die helemaal past zodat jij je ambities waar kunt maken.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat Cygnus voor jou kan betekenen?

Direct aan de slag

Vrijblijvend een onroerend goed financiering aanvragen.