Het financieren van onroerend goed kent vele mogelijkheden

Onroerend goed financiering aanvragen

Wil je een bedrijfspand kopen, zoek je een financiering voor je vastgoed, dan heb je verschillende financieringsmogelijkheden. Cygnus heeft zeer veel kennis over de verschillende financieringsvormen- en mogelijkheden. Naast het financieren van onroerend goed of zakelijk vastgoed via een bank, kun je ook denken aan alternatieve financieringsvormen zoals private investeerders en andere geldverstrekkers.

Met ons uitgebreide netwerk, kunnen wij de beste financiering vinden die past bij jou en de mogelijkheden die je hebt.

Waarom een onafhankelijke adviseur?

Voor elke zakelijke vastgoed financiering de juiste oplossing

 • Betere voorwaarden

  Door onze volumes kunnen kunnen wij jou de beste (financiële) voorwaarden bieden.

 • Financiering die past

  Vergelijk samen met jouw persoonlijke adviseur alle mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je een financiering aan gaat die echt past.

 • Grotere slagingskans

  Wij weten precies waar financiers op letten en hoe zij de aanvraag beoordelen.

 • Een aanspreekpunt

  Jouw persoonlijke adviseur, van begin tot het eind!

Cygnus financieringsspecialist carsten van der leek Breda

Carsten van der Leek 
Vastgoed Financieringsspecialist

Vraag een gratis vastgoed financieringsscan aan

Dezelfde werkdag neemt een van onze specialisten bij jou in de buurt telefonisch contact met je op

 • Op dit nummer nemen we contact met je op.
 • Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.

Een verantwoorde vastgoed financiering

Natuurlijk gaan we eerst na of je en hoeveel eigen geld je kunt inbrengen. Maar ook rekenen we met je de vaste maandlasten door en wat dit betekent voor de korte en lange termijn. Wij vinden het belangrijk dat we een financiering vinden die bij jou past, maar die ook verantwoord is. Zowel voor jou als de geldverstrekker.

Wil je een bedrijfspand kopen en je hebt een financiering nodig, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. De adviseur van Cygnus inventariseert jouw wensen en bekijkt wat je eventueel zelf kunt inbrengen aan eigen middelen. Vervolgens gaan wij na welke financieringsmogelijkheden het meest geschikt zijn voor jou. Uiteraard begeleiden wij je bij het hele proces van offerte-aanvraag tot de financiële onderbouwing en de andere stukken die de geldverstrekker nodig heeft. Lees meer >

Wil je een beleggingspand kopen dan heb je verschillende financieringsopties. Er zijn speciale hypotheken waarmee je een beleggingspand kunt financieren, dit is de zogenoemde vastgoedhypotheek, ondernemershypotheek of verhuurhypotheek. We zien veel ondernemers die een pand kopen en het deels zelf gebruiken en deels verhuren. Dit is natuurlijk een interessante optie. Lees meer >

Wil je een beleggingspand financieren? Of verhuurd vastgoed aanschaffen en daar een lening voor afsluiten? Cygnus maakt jouw wensen specifiek en gaat met jou na wat de beste financieringsopties zijn. Voor alle geldverstrekkers is het belangrijk dat zij een goed beeld krijgen van enerzijds het vastgoed en anderzijds van jou als ondernemer. Wij helpen jou met de juiste onderbouwing, daarbij kijken we welke partijen het best passen bij jouw aanvraag. Welke mogelijkheden er zijn, is afhankelijk van het type object, de ligging en bijvoorbeeld de huurinkomsten. Daarnaast kijken geldverstrekkers of je ervaring hebt in het verhuren van vastgoed. Het kan ook zijn dat je de verhuur uit wilt besteden aan een externe partij. Alle details wegen mee in welke geldverstrekker het best past. Lees meer > 

 

Krijg advies van een financieringsspecialist

Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met een
specialist bij jou in de buurt. 

Cygnus helpt jou met een onroerend goed financiering voor je bedrijf​

Zoek je een mogelijkheid om jou onroerend goed te kunnen financieren? Cygnus gaat graag met je in gesprek. Het vinden van de juiste onroerend goed financiering is onze expertise. Wij kunnen een lening voor je samenstellen die helemaal past zodat jij je ambities waar kunt maken.

 • Persoonlijk advies

 • Betrokken experts

 • Verantwoorde oplossingen

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Vraag de gratis financieringsscan aan (1 minuut).