Slim jouw bedrijfspand financieren met Cygnus

Bedrijfspand financiering

Wil je een bedrijfspand kopen en je hebt een financiering nodig, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. De adviseur van Cygnus inventariseert jouw wensen en bekijkt wat je eventueel zelf kunt inbrengen aan eigen middelen. Vervolgens gaan wij na welke financieringsmogelijkheden het meest geschikt zijn voor jou. Uiteraard begeleiden wij je bij het hele proces van offerte-aanvraag tot de financiële onderbouwing en de andere stukken die de geldverstrekker nodig heeft.

Ga snel naar

Krijg toegang tot vastgoed financiers
in binnen- en buitenland

De mogelijkheden voor het financieren van een bedrijfspand

Banken die een zakelijke hypotheek aanbieden zijn onder meer Rabobank, ING, ABNAMRO en SNS Bank. Van belang is om met een goede onderbouwing te komen zoals het eigen vermogen van de onderneming, je winst, je extra eigen inbreng en je motivatie. Lees meer over financieren via de bank. 

Bij crowdfunding kunnen investeerders via een platform investeren in jouw bedrijfspand. Financiering van vastgoed door crowdfundingplatforms is een sterk in opmars. Lees meer over crowdfunding.

Het is ook mogelijk om je bedrijfspand via een leaseconstructie te financieren. Verschillende partijen bieden onroerend leasing aan. Sale and leaseback kan ook. In dat geval verkoop je je bedrijfspand aan een investeerder en dan lease je het terug. Lees meer over leasen. 

Er zijn ook gespecialiseerde partijen die private investeerders koppelen aan ondernemers voor het financieren van een bedrijfspand. Er komt een zakelijke hypothecaire lening tot stand tussen de private investeerder en jou als ondernemer. Lees meer over private investeerders.

Voordelen voor jou als ondernemer

  • 100% onafhankelijk

  • Altijd de laagste rente

  • Altijd een gratis oriënterend gesprek

  • Meer dan 95% slagingskans

cygnus geert-jan Berning financieringsspecialist nijmegen

Geert-Jan Berning
Vastgoedspecialist

Bereken hoeveel jij kunt lenen

Dezelfde werkdag neemt een van onze specialisten bij jou in de buurt telefonisch contact met je op

  • (Optioneel)

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Met onze ervaring, kennis, netwerk en expertise vinden we altijd de financieringsoplossing die bij jou past.

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns