Wil je een beleggingspand kopen dan heb je verschillende financieringsopties

Beleggingspand kopen

Er zijn speciale hypotheken waarmee je een beleggingspand kunt financieren, dit is de zogenoemde vastgoedhypotheek, ondernemershypotheek of verhuurhypotheek. We zien veel ondernemers die een pand kopen en het deels zelf gebruiken en deels verhuren. 

Dit is natuurlijk een interessante optie.

Krijg advies van een vastgoedspecialist

Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met een
specialist bij jou in de buurt. 

Hoe kun je een beleggingspand financieren?

Een beleggingspand financieren kan bancair maar er zijn ook alternatieve vormen van financiering mogelijk zoals financieren via private investeerders, crowdfunding of via bijvoorbeeld een leaseconstructie. Wat voor jou de beste optie is, is afhankelijk van wat voor soort pand je op het oog hebt. Er zijn geldverstrekkers die alleen verhuurde woningen financieren of juist alleen bedrijfspanden, winkel- of horecapanden. Ook de hypotheekvorm verschilt per geldverstrekker. Meestal wordt er een lineaire- of annuïtaire hypotheek aangeboden maar er zijn ook partijen in de markt die een geheel of gedeeltelijke aflossingsvrije hypotheek aanbieden. De voorwaarden en mogelijkheden verschillen per geldverstrekker.

Daarom Cygnus

Cygnus heeft toegang tot alle geldverstrekkers. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we voor jou uitzoeken wat de financieringsvorm is die het meest geschikt is. Uiteraard begeleiden wij het hele proces: van aanvraag tot het beoordelen van de offerte tot en met de onderbouwing en het aanleveren van de benodigde stukken.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns