Hoe kun je het best vastgoed financieren voor de verhuur?

Verhuurd vastgoed financieren

Wil je een beleggingspand financieren? Of verhuurd vastgoed aanschaffen en daar een lening voor afsluiten? Cygnus maakt jouw wensen specifiek en gaat met jou na wat de beste financieringsopties zijn. Voor alle geldverstrekkers is het belangrijk dat zij een goed beeld krijgen van enerzijds het vastgoed en anderzijds van jou als ondernemer. Wij helpen jou met de juiste onderbouwing, daarbij kijken we welke partijen het best passen bij jouw aanvraag.

Welke mogelijkheden er zijn, is afhankelijk van het type object, de ligging en bijvoorbeeld de huurinkomsten. Daarnaast kijken geldverstrekkers of je ervaring hebt in het verhuren van vastgoed. Het kan ook zijn dat je de verhuur uit wilt besteden aan een externe partij. Alle details wegen mee in welke geldverstrekker het best past.

Ga snel naar

De vraag naar onze diensten bleef maar groeien kregen we de kans om een concurrent over te nemen. Cygnus heeft ons stap voor stap meegenomen op de weg naar de beoogde financiering. Op vrijdag ochtend om 11:30 gingen we live op vrijdag avond 20:30 was het bedrag binnen en kon de overname afgerond worden! Een mooi resultaat!

Jeroen Tokmetzis

EIGENAAr, De oldtimer specialist

9.2

96% beveelt Cygnus aan

4.5/5

feedbackcompany.nl

Daarom Cygnus

Cygnus heeft toegang tot alle geldverstrekkers. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we voor jou uitzoeken wat de financieringsvorm is die het meest geschikt is. Uiteraard begeleiden wij het hele proces: van aanvraag tot het beoordelen van de offerte tot en met de onderbouwing en het aanleveren van de benodigde stukken.

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Vraag de gratis financieringsscan aan (1 minuut).