Hoe kun je het best vastgoed financieren voor de verhuur?

Verhuurd vastgoed financieren

Wil je een beleggingspand financieren? Of verhuurd vastgoed aanschaffen en daar een lening voor afsluiten? Cygnus maakt jouw wensen specifiek en gaat met jou na wat de beste financieringsopties zijn. Voor alle geldverstrekkers is het belangrijk dat zij een goed beeld krijgen van enerzijds het vastgoed en anderzijds van jou als ondernemer. Wij helpen jou met de juiste onderbouwing, daarbij kijken we welke partijen het best passen bij jouw aanvraag.

Welke mogelijkheden er zijn, is afhankelijk van het type object, de ligging en bijvoorbeeld de huurinkomsten. Daarnaast kijken geldverstrekkers of je ervaring hebt in het verhuren van vastgoed. Het kan ook zijn dat je de verhuur uit wilt besteden aan een externe partij. Alle details wegen mee in welke geldverstrekker het best past.

Ga snel naar

Krijg advies van een vastgoedspecialist

Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met een
specialist bij jou in de buurt. 

Daarom Cygnus

Cygnus heeft toegang tot alle geldverstrekkers. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we voor jou uitzoeken wat de financieringsvorm is die het meest geschikt is. Uiteraard begeleiden wij het hele proces: van aanvraag tot het beoordelen van de offerte tot en met de onderbouwing en het aanleveren van de benodigde stukken.

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns