Een zakelijke lening voor jouw bedrijf

Wil je onroerend goed aanschaffen, investeren in bedrijfsmiddelen, wil je een ander bedrijf overnemen of heb je bedrijfskapitaal nodig? Dan kun je een zakelijke lening of zakelijk krediet afsluiten. Dit kan bij een bank, maar er zijn ook andere geldverstrekkers zoals private investeerders. Met Cygnus bespreek je je doelstellingen en wij zoeken dan de zakelijke lening die het best bij jou en jouw wensen past.

Wat is een zakelijke lening?

Een zakelijke lening is een lening voor ondernemers die behoefte hebben aan een financiering voor hun bedrijf. De zakelijke lening kent een vaste looptijd, een rente en er worden afspraken gemaakt over de aflossing. Een zakelijke lening kun je gebruiken voor:

Het traject is voortvarend en nauwkeurig aangevlogen, we werken continue op de hoogte gehouden van de voortgang en de uiteindelijke doorlooptijd heeft ons positief verrast. De persoonlijke aanpak door Leon en zijn team was erg prettig. Dank voor deze samenwerking!

Anneke Stins

EIGENAAR KABONK, BREEPARK

Cygnus helpt jou bij het vinden van de
juiste zakelijke lening

Het vinden van de juiste bedrijfsfinanciering is de expertise van Cygnus. Wij gaan met jou in gesprek, we luisteren gaar naar jouw wensen, jouw plannen op korte termijn en je doelstellingen op de lange termijn. Wij kunnen een zakelijke lening voor je samenstellen die helemaal past bij jouw wensen en je situatie op dit moment. We kijken breed naar alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van zakelijke leningen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we je adviseren om een deel van je financieringsbehoefte onder te brengen bij een bank en deels in te vullen met private investeerders of crowdfunding. Maar ook kijken we met je mee of er subsidiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwd netwerk van geldverstrekkers waarmee we een verantwoorde financiering voor jou kunnen vinden. Hebben we de beste financiering voor jou gevonden, dan houden we vinger aan de pols zodat je blijvend succesvol kunt ondernemen.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner