Bedrijfsopvolging voor sign bedrijf Vorm & Letters

Recent heeft Cygnus, Arno Schuurink en Richard Berckenkamp mogen begeleiden bij de financiering van de bedrijfsopvolging van Vorm & Letters.
Succesvolle bedrijfsfinanciering Cygnus

Arno, 37 jaar en Richard, 44 jaar zijn beiden ondernemers in de Sign-branche. Arno vertelt kort wat Vorm & Letters inhoudt. ”Vorm & Letters heeft als specialisme verlichte reclames en grootformaat visuals, waarbij wij onze relaties ontzorgen door alle gerelateerde producten binnen de projecten mee te nemen. Wij voeren het gehele project uit: advies, grafisch ontwerp, technisch ontwerp, vergunningsaanvraag, productie, assemblage, montage en onderhoud. Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn retail bedrijven & vastgoedbeheerders. Wij gaan voor maximale klanttevredenheid en lange termijn relaties.”

De zoektocht naar een geschikte financier begon bij de huisbankier, deze kon helaas niets voor hen betekenen. Via Knab zijn zij uiteindelijk door verwezen naar Leon Brouns van Cygnus. Cygnus heeft hen ondersteund gedurende het volledige financieringsproces. Van het finetunen van het businessplan tot het uit handen nemen van de financierings-uitvragen. ‘’Ik denk dat we nu betere condities bij de financiering hebben dan we zouden hebben behaald zonder Cygnus’’, voegt Arno hieraan toe. De samenwerking tussen Vorm & Letters en Leon is gedurende het hele proces goed verlopen.

‘’Leon heeft ons de weg gewezen in een materie waar we niet veel ervaring in hadden. Hij heeft ons deskundig geholpen naar een financiering waar we tevreden over zijn’’.

Bedrijfsopvolging en de toekomst 

Vorm & Letters blijft werken aan het verder professionaliseren en uitbouwen van de organisatie, zonder de kern uit het oog te verliezen en dat is maximale klanttevredenheid en het aangaan en behouden van lange termijn relaties, besluit Arno. Hier kunnen wij van Cygnus ons alleen maar bij aansluiten. Gelukkige ondernemers, een succesvolle financiering en ook een tevreden adviseur.

Gezocht naar de beste financiering

In dit financieringstraject is een compliment aan het adres van Knab zeker op zijn plaats voegt Leon toe. Knab had zonder veel problemen deze aanvraag via haar eigen investeerders kunnen financieren. Knab wist ook dat zij dat nooit had kunnen doen tegen dezelfde gunstige voorwaarden als nu gebeurd is. Een schoolvoorbeeld van het belang van de ondernemer op de eerste plaats zetten.

Financieringsscan aanvragen

Krijg snel inzicht in jouw financieringsmogelijkheden.

Vind een financierings-specialist

Door heel Nederland staan we voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak