Lees hier alle blogs over: Bedrijfsfinancieringen

Hoe kies je de juiste financier voor jouw plannen?

Voor veel ondernemers behoort het verkrijgen van een zakelijke financiering niet bij hun core business, want hoe vaak krijg je nu te maken met financieringsaanvragen?

Er zijn ongelooflijk veel aanbieders voor een zakelijke financiering. Maar hoe kies je nu de juiste financieringsverstrekker? Het is natuurlijk onmogelijk om met elke bank of financier apart in gesprek te gaan en te moeten kiezen uit de honderden varianten en vormen die er op de markt zijn.

Om een beter zicht te krijgen welke financier voor jouw plannen een geschikte partner kan zijn is het goed om te weten hoe financiers te werk gaan en ook de verschillen tussen de financiers te begrijpen.

Lees verder
bedrijfsfinanciering en zakelijke lening aanvragen

Hoeveel kapitaal heb je nodig? 6 tips voor het bepalen van de hoogte van je financiering

Wanneer je als ondernemer een financiering nodig hebt voor het uitvoeren van jouw plannen komt er een moment dat je een berekenen moet maken hoeveel geld er nou nodig is. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Kijk je alleen naar de investering? Of kijk je breder en neem je ook je werkkapitaal mee? De bepaling van het financieringsbedrag is voor veel ondernemers een van de grootste uitdagingen. Het wordt gemakkelijker om te bepalen hoeveel externe financiering je moet aantrekken als je goed beeld hebt van je situatie en wanneer je een bedrijfsbudget voor je onderneming opstelt.

In dit artikel nemen we je mee en geven we je onze tips.

Lees verder
Financieringsmogelijkheden Onafhankelijk financieel advies

Onafhankelijk financieel advies bij aankoop bedrijfspand

De heer Schelbergen is tandprotheticus en runt samen met de heer Camp een moderne praktijk voor onder andere protheses en gebitreparaties. “Wij zitten in een mooi pand in Venray dat we ruim 12 jaar huurden. Inmiddels hebben we het pand gekocht, hierbij hebben we ons laten adviseren door financieel adviseur Stephan Keijzers van Cygnus.”

Lees verder