Jouw bedrijfsadviseur in Breda

Welkom bij Cygnus Breda

Cygnus Breda is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Breda. Als ondernemer kan je hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Betrokken samenwerken aan groei

Met passie vanuit de financiële hulpvraag is hij ruim 16 jaar werkzaam in de financiële sector. Na zijn studie Bedrijfseconomie voor de financiële sector in Amsterdam is hij in verschillende onderdelen van het bankwezen werkzaam geweest. Zowel aan de particuliere als de zakelijke kant heeft hij uitvoerende en sturende functies bekleed van accountmanager zakelijk tot regio management. Wat hem het meeste drijft is het creëren van mogelijkheden, samen met en voor de ondernemer.  Als betrokken professional is hij altijd op zoek naar de juiste connectie of oplossing en stopt niet voordat alle mogelijkheden zijn onderzocht.

Carsten van der Leek

PARTNER, Cygnus Breda

Succes verhalen

Klanten aan het woord

Lees hier hoe klanten ons beoordelen

4.5/5

Jessica Hogerhuis

Rotown bv

Door Covid-19 kwam mijn bedrijf in acute problemen. Met hulp van Carsten van Cygnus hebben wij gekeken hoe mijn bedrijf deze crisis te boven kan komen. Advies en ondersteuning bij een lening aanvraag, vernieuwde inzichten in mijn bedrijfsvoering en een helder plan van aanpak. Hele fijne samenwerking!​

4.5/5

Marco Janssen

Carsten hielp ons met een hypotheekaanvraag. Hij weet waar hij het over heeft, heeft zeer ruime kennis, is doortastend en gaat tot het gaatje. Wil je geen luchtfietserij maar keihard resultaat? Dan raad ik Cygnus Breda absoluut aan. Topper!

4.5/5

Peter

Carsten van der Leek; doelgericht en punctueel. Doet wat hij beloofd !

Neem contact op met Cygnus Breda

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Carsten.