Financiering voor Indoorspeelparadijs Kabonk

Succesvolle bedrijfsfinanciering Kabonk in Breda

Opdracht

Aan de rand van Breda is Breepark in een aantal jaren uitgegroeid tot de grootste evenementenlocatie in Zuid-Nederland. Op het enorme terrein bevinden zich een evenementenhal, congres- en vergaderzalen, bioscoop, meerdere restaurants, Macdonalds en Decathlon. Als laatste was Kabonk gepland, een innovatief kinderspeelpaleis dat ook volwassenen heel erg leuk vinden.

Via de accountant van een van de investeerders is de ondernemer in contact gekomen met Leon Brouns. Er was ondersteuning nodig voor de financiering van Kabonk.

Actie

Op basis van het uitgewerkte businessplan hebben we in een goede samenwerking met de investeerder, parkeigenaar en ondernemer een eerste financieringsopzet gemaakt. Deze is besproken met de reguliere banken en een Crowdfunder. De plannen waren heel goed voorbereid, maar we hadden wel te maken met een startende onderneming, zonder track record.

Er was sprake van een substantiele financiering en dat was voor een startend bedrijf wel een grote uitdaging. Het grote voordeel was dat we ook te maken hadden met ondernemers met een bewezen staat van dienst.

De financiering is uiteindelijk tot stand gekomen via de bank met een garantie van de staat via een borgstellingskrediet.

Resultaat

Door de succesvolle financiering is Kabonk helemaal volgens plan gebouwd en ingericht en klaar om bezoekers van heel klein tot behoorlijk groot een aantal onvergetelijke uren te bezorgen.

Financieringsscan aanvragen

Krijg snel inzicht in jouw financieringsmogelijkheden.

Vind een financierings-specialist

Door heel Nederland staan we voor je klaar. Maak vrijblijvend een afspraak