Jouw bedrijf financieren met behulp van private equity of private investeerders

Private investeerders

Het financieren van jouw bedrijfsdoelstellingen kan op veel verschillende manieren. Bancair is de meest traditionele vorm, maar steeds vaker zien we private equity als een goed alternatief of als een extra aanvulling. Bijvoorbeeld als een bank een maximum stelt en jij een grotere financieringsbehoefte hebt, dan kijken we naar aanvullende bronnen zoals een financiering via private equity. Bij private equity gaat het niet alleen over omvangrijke deals met behulp van grote fondsen die miljarden beheren. Er bestaan ook fondsen die zich op middelgrote bedrijven richten (van 10 tot 100 miljoen euro omzet), bovendien zien we ook steeds vaker private investeerders. Cygnus heeft een netwerk van dit soort investeerders die een oplossing bieden voor MKB-ondernemingen die op zoek zijn naar kapitaal.

Waarom kiezen voor private investeerders?​

Kiezen voor private equity kan verstandig zijn wanneer je op zoek bent naar een partij die jouw onderneming financiert en daarbij kan bijdragen aan het versterken van je bedrijfspositie. 

  • Investeerders trekken zonder de beurs op te hoeven

  • Private investeerders kunnen expertise en kennis inbrengen

  • Maatwerk is onze standaard

De vraag naar onze diensten bleef maar groeien kregen we de kans om een concurrent over te nemen. Cygnus heeft ons stap voor stap meegenomen op de weg naar de beoogde financiering. Op vrijdag ochtend om 11:30 gingen we live op vrijdag avond 20:30 was het bedrag binnen en kon de overname afgerond worden! Een mooi resultaat!

Jeroen Tokmetzis

EIGENAAr, De oldtimer specialist

9.2

96% beveelt Cygnus aan

4.5/5

Cygnus regelt de financieringsaanvraag

Private equity is op banken na de grootste financieringsvorm van het MKB. Cygnus bekijk samen met jou je financieringsbehoefte en zoekt de oplossing die het beste past bij jouw mogelijkheden en wensen. Elke investeerder stelt zijn eigen eisen aan de aanvraag. Wij begeleiden jou bij het opstellen van de aanvraag waar een gedegen bedrijfsplan met een heldere bedrijfsvisie vaak een onderdeel van zijn. Wij nemen jou bij de hand en ontlasten jou dusdanig dat je bezig kunt blijven met het draaiende houden van je dagelijkse business.