Een zakelijke hypotheek voor je bedrijfspand of extra kapitaal

Zakelijke hypotheek

Ben je op zoek naar een financiering of extra bedrijfskapitaal? Dan is een zakelijke hypotheek een optie. Met een zakelijke hypotheek kun je investeren in een nieuw bedrijfspand, een extra vestiging of een verbouwing financieren. Maar met een bedrijfshypotheek kun je ook geld vrijmaken voor een ander soort investeringen in je onderneming. De adviseur van Cygnus bespreekt graag jouw wensen en gaat na of een zakelijke hypotheek voor jou een oplossing biedt. De oplossing die het best bij jou past is afhankelijk van jouw wensen, jouw situatie en of je zelf kapitaal kunt investeren. 

Zakelijke financieringsmogelijkheden voor jouw bedrijfspand

Cygnus heeft toegang tot alle geldverstrekkers van Nederland. Onze adviseurs hebben een zeer brede en jarenlange financiële kennis. Graag verdiepen wij ons eerst in jouw wensen, je organisatie en je ambities. Op basis daarvan denken wij met je mee over een passende financieringsoplossing. Het financieren of herfinancieren van een bedrijfspand is voor ons dagelijkse kost. De financieringsmogelijkheden zijn zeer divers. Een zakelijke hypotheek kan worden verstrekt door een bank maar er zijn ook alternatieve vormen van financieringen. Denk aan private investeerders of crowdfunding.

Het traject is voortvarend en nauwkeurig aangevlogen, we werken continue op de hoogte gehouden van de voortgang en de uiteindelijke doorlooptijd heeft ons positief verrast. De persoonlijke aanpak door Leon en zijn team was erg prettig. Dank voor deze samenwerking!

Anneke Stins

EIGENAAR KABONK, BREEPARK

9.2

96% beveelt Cygnus aan

4.5/5

Begeleiding aanvraagproces

Van ons kun je een gedegen en onderbouwd advies verwachten. Hebben we eenmaal samen met jou gekeken naar de beste oplossing, dan dienen we een onderbouwde aanvraag voor je in bij een of meerdere van de geldverstrekkers in ons netwerk. We vergelijken voorwaarden en begeleiden jou van begin tot eind bij het realiseren van de financiering. Ook daarna houden we de vinger aan de pols.

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns