Ontdek de kracht van de Cygnus formule

Over Cygnus

Cygnus is een franchiseorganisatie die MKB’ers helpt financiële, organisatorische en strategische vraagstukken op te lossen. Wij geloven dat MKB bedrijven in Nederland de bron zijn voor een fijne economische-, sociale-, en milieutechnisch leefomgeving. Door ons poldermodel van ambitie, kennisdeling en samenwerking behoren relatief veel Nederlandse bedrijven tot de wereldtop.

Cygnus realiseert door kennisdeling en samenwerking de ambitie van  MKB-ondernemers. Goede MKB-ondernemers zijn gedreven en vakkundige specialisten. Zij weten vrijwel alles over hun producten, klanten en markt. De Cygnus adviseur is een financieel en strategisch sparring partner om door kennisdeling en samenwerking de ambities te vertalen naar de bedrijfsdoelstelling. En een plan om de doelstelling te realiseren.

Cygnus adviseurs ondersteunen ondernemers met een uitvoerbaar plan in alle levensfases van de onderneming. Opstarten, groeifase, doorstart, consolidatie, overdracht of sluiting van een onderneming. Wij houden van een uitdaging en richten ons op het leveren van praktische en blijvende resultaten. 

Bij Cygnus helpen we MKB-ondernemers die vooruit willen.  

Cygnus franchise brochure

Lees uitgebreide informatie over ons vak, de voordelen van franchising en maak kennis met onze franchise formule.

  • Maak kennis met de Cygnus franchiseformule
  • Waarom franchisepartners voor Cygnus hebben gekozen en hun ervaringen
  • Lees meer over de formule eisen, kosten en voorwaarden

Blogs

Ondernemersplan opstellen 5 belangrijkste tips

Ondernemingsplan opstellen de 5 belangrijkste tips

Heb je als ondernemer altijd een ondernemingsplan nodig? Anders gezegd: is het hebben van een ondernemingsplan verplicht? Deze vraag ontvangen wij nog steeds erg vaak van ondernemers. Ons eerste antwoord: nee, het hebben van een ondernemingsplan is niet verplicht. Maar, voor een compleet antwoord is enige nuance op zijn plaats.

Lees verder

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd om franchisepartner te worden bij Cygnus? Je kunt onderstaand formulier invullen of een e-mail sturen naar recruitment@cygnus.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.