Ontdek de kracht van de Cygnus formule

Over Cygnus

Cygnus is een franchiseorganisatie die MKB’ers helpt financiële, organisatorische en strategische vraagstukken op te lossen. Wij geloven dat MKB bedrijven in Nederland de bron zijn voor een fijne economische-, sociale-, en milieutechnisch leefomgeving. Door ons poldermodel van ambitie, kennisdeling en samenwerking behoren relatief veel Nederlandse bedrijven tot de wereldtop.

Cygnus realiseert door kennisdeling en samenwerking de ambitie van  MKB-ondernemers. Goede MKB-ondernemers zijn gedreven en vakkundige specialisten. Zij weten vrijwel alles over hun producten, klanten en markt. De Cygnus adviseur is een financieel en strategisch sparring partner om door kennisdeling en samenwerking de ambities te vertalen naar de bedrijfsdoelstelling. En een plan om de doelstelling te realiseren.

Cygnus adviseurs ondersteunen ondernemers met een uitvoerbaar plan in alle levensfases van de onderneming. Opstarten, groeifase, doorstart, consolidatie, overdracht of sluiting van een onderneming. Wij houden van een uitdaging en richten ons op het leveren van praktische en blijvende resultaten. Bij Cygnus helpen we MKB-ondernemers die vooruit willen.  

Om de kwaliteit te waarborgen wordt de Cygnus formule continue getoetst en begeleid door De Franchiseadviseur

Waarom kiezen voor franchise?

Wij bieden onze franchisepartners o.a. de volgende voordelen:

 • Inspiratie

  Collegialiteit, samenwerking en overleg

 • Collectieve afspraken

  Met financiers en leveranciers

 • Persoonlijke groei

  Opleidingen en accreditaties

 • Lage kosten

  Schaalvoordelen

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd om franchisepartner te worden bij Cygnus? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en Leon Brouns neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Ontmoet onze frachisepartners

En misschien wel jouw toekomstige collega’s

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns