Veel gestelde vragen

Heb je een vraag over Cygnus franchise? Misschien is deze al eens eerder gesteld. Kijk daarvoor in de lijst hieronder. Staat je vraag er niet bij? Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wij hebben heel bewust ervoor gekozen om Cygnus te exploiteren via een franchise structuur. Binnen een franchise structuur is iedereen zelfstandig ondernemer. Dit heeft veel voordelen. 

Door een franchise structuur zijn er duidelijke taakverdelingen en kunnen beide partijen zich richten op hetgeen waar ze goed in zijn. Cygnus franchisegever op het optimaliseren en doorontwikkelen van het concept in de breedste zin. De franchisenemers kunnen vervolgens met dit concept lokaal het verschil maken. Zo kan iedereen binnen de organisatie een zo hoog mogelijk rendement met hun bedrijf maken.

Andere voordelen zijn:
 • Inspiratie: collegialiteit, samenwerking en overleg
 • Professionele begeleiding in de bedrijfsvoering
 • Marketing en promotie: specialistische ondersteuning
 • Herkenbare identiteit en uitstraling
 • Collectieve afspraken met financiers en leveranciers
 • Proces verbetering: geautomatiseerde systemen
 • Persoonlijke groei: opleidingen en accreditaties
 • Lage kosten: schaalvoordelen

Het traject om franchisenemer bij Cygnus te worden is per persoon verschillend. Meer informatie hierover kun je vinden de Informatie franchise brochure. Hier omschrijven we het stappenplan om franchisenemer te worden. 

De pagina met beschikbare franchise gebieden kun je hier vinden. Staat jouw regio niet in de lijst maar heb je wel interesse? Neem dan contact met ons op, deze lijst is namelijk een momentopname. 

Informatie over het financiële model ontvang je tijdens het kennismakingsgesprek. Na het tekenen van de geheimhoudingsverklaring ontvang je ook meer informatie over het potentiele franchisegebied, cijfers en volumes op basis van indicaties.

Bij Cygnus is het ook mogelijk om samen met een compagnon een franchisevestiging te starten. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Neem voor het inplannen van een oriënterend gesprek contact op met Leon Brouns, managing director bij Cygnus. Ook kun je bij hem terecht voor meer informatie over Cygnus (franchise), het proces om franchisenemer te worden en alles wat daar bij komt kijken.

Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, whatsapp of onze chatfunctie op deze website. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 08.00 – 20.00 uur. Op momenten dat wij niet bereikbaar zijn kun je altijd een bericht achterlaten, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Contact

 • Dagelijks bereikbaar van 08.00 – 20.00 uur: 020 – 2200821 
 • E-mail franchise vragen: recruitment@cygnus.nl
 • Stel je vraag of opmerking via WhatsApp, telefoonnummer +31 6 41788695. We streven ernaar om binnen 60 minuten te antwoorden.

Is je vraag niet beantwoord?

afbeelding Lisanne Brouns werknemer Cygnus

Voor algemene vragen neem contact op met onze customer service.

Foto van Leon Brouns directeur Cygnus

Neem contact op met Leon Brouns voor meer informatie over de franchiseformule.