Ontmoet het Cygnus team

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam sturen we met een gedreven team de landelijke franchisepartners aan.
Maak kennis met Jurgen Aarts, Leon Brouns, Lisanne Brouns en Bart van der Schoot. Experts met jarenlange ervaring en met ieder hun eigen specialismen.

Mijn naam is Jurgen Aarts, ik ben mijn carrière begonnen als beursgemachtigde, later aan de slag gegaan als obligatiehandelaar en adviseur van institutionele beleggers heb ik grote pakketten schuld van eigenaar laten wisselen. Dat bleef niet onopgemerkt. Na een aantal fusies en overnames vroeg de Nederlands- Belgische bank- en verzekeringsgroep Fortis mij de financiering van het beursgenoteerde bedrijf te verzorgen. Met een goed plan en internationale financieringsprogramma’s heb ik de benodigde schuld op de geld- en kapitaalmarkt aangetrokken. Eerst voor Fortis, later voor ABN AMRO. In 2013 voltooide ik daarnaast de RT treasury opleiding aan de VU in Amsterdam met de thesis ‘Schuldfinanciering voor ondernemingen tijdens en na de crisis’. Thuis beheer ik de financiën van de franchise drogisterij-vennootschappen van mijn echtgenote. Mijn ervaring in de financiële dienstverlening én de franchise wereld hebben ertoe geleid om Cygnus op te richten. 

Jurgen Aarts

Director
leon brouns financieringsspecialist cygnus helmond

Mijn naam is Leon Brouns. Ik ben gestart bij de Rabobank als accountmanager en bij diezelfde bank geëindigd als commercieel directeur. Inmiddels ben ik al langer actief als zelfstandig adviseur en interimmanager voor Mkb ondernemingen binnen – en buiten Nederland. Ik heb veel ervaring aan beide kanten van de tafel als bankier en als bestuurder van ondernemingen in zwaar weer. Ik spreek de taal van de ondernemer en die van de bankier en merk dagelijks dat deze tolkenfunctie nog altijd nodig is. Jaren geleden ben ik zelf ooit gestart als franchisenemer maar ben niet veel later weer vertrokken. Door deze ervaring heb ik besloten dat het anders kon én moest. Daarom heb ik mij aangesloten bij Cygnus. Het is mijn grootste missie om echte toegevoegde waarde te leveren voor de franchisepartners en hun een succesvolle onderneming op te laten bouwen. Mijn uitspraak wordt binnen de organisatie dan ook vaak gebruikt: ”Als je samen-werkt, moet je samen kunnen lachen”.

Leon Brouns

Managing partner
Lisanne Brouns marketing director cygnus

Het goed op de kaart zetten van het merk Cygnus zowel landelijk als regionaal, dat is waar ik mij dagelijks voor inzet. Ik ben afgestudeerd in International Business met een specialisatie in marketing communicatie en digital marketing. Tijdens mijn studie heb ik veel praktische ervaring opgedaan in Sales, PR & Communicatie en Marketing binnen zowel de financiële als de FMCG-industrie. 

 

Lisanne Brouns

Marketing director
franchiseadviseur van Cygnus

Bart is al vele jaren actief in de franchisebranche. Hij krijgt energie van nieuwe concepten en benut zijn creativiteit optimaal wanneer zich uitdagingen in de markt aandienen. Binnen Cygnus heeft hij mede de franchisestrategie ontwikkeld. Hij is binnen Cygnus het aanspreekpunt over alles omtrent franchise. Voordat we iets in onze strategie wijzingen, wordt altijd bij Bart getoetst of dit voor zowel de franchisepartners als de franchisegever een goede stap is.  Bart bewaakt de strategie en stelt gezamenlijk met de ons operationele spelregels op.

Bart van der Schoot

Franchise adviseur

Cygnus franchise brochure

Meer informatie ontvangen over de Cygnus franchiseformule?

Ga in gesprek

Maak persoonlijk kennis met de Cygnus.