Over Cygnus franchise

Cygnus is een franchiseorganisatie die MKB’ers helpt financiele, organisatorisch en strategische vraagstukken op te lossen. Wij geloven dat MKB bedrijven in Nederland de bron zijn voor een fijne economische-, sociale-, en milieutechnisch leefomgeving. Door ons poldermodel van ambitie, kennisdeling en samenwerking behoren relatief veel Nederlandse bedrijven tot de wereldtop.

Cygnus realiseert door kennisdeling en samenwerking de ambitie van  MKB-ondernemers. Goede MKB-ondernemers zijn gedreven en vakkundige specialisten. Zij weten vrijwel alles over hun producten, klanten en markt. De Cygnus adviseur is een financieel en strategisch sparring partner om door kennisdeling en samenwerking de ambities te vertalen naar de bedrijfsdoelstelling. En een plan om de doelstelling te realiseren.

Cygnus adviseurs ondersteunen ondernemers met een uitvoerbaar plan in alle levensfases van de onderneming. Opstarten, groeifase, doorstart, consolidatie, overdracht of sluiting van een onderneming. Wij houden van een uitdaging en richten ons op het leveren van praktische en blijvende resultaten. 

Bij Cygnus helpen we MKB-ondernemers die vooruit willen.  

Waarom franchise?

De ideale franchisepartner

Het ideale Cygnus franchisepartner profiel bestaat niet! Cygnus zoekt talent met meer dan voldoende kennis in huis. Bij wie ondernemen en samenwerken in het bloed zit. Je heb een hands-on mentaliteit en draagt graag verantwoordelijkheden. Je bent in het bezit van een resultaatgerichte instelling met oog voor de lange termijn. Je krijgt energie om dagelijks met MKB ondernemers aan de slag te gaan en je bekommert je om de toekomst van je klanten, van je vestiging en uiteraard van De Cygnus-formule. Je houd ervan om écht het verschil te maken en het beste in jezelf naar boven te halen. Het werk is op HBO+ niveau. Ervaring binnen de financiële dienstverlening is een pré maar we vinden het hebben van het juiste ondernemersbloed nog veel belangrijker.

Onze ambitie voor de komende drie jaar

Gezonde bedrijfsvoering van de Cygnus franchisepartners

Franchiseformule uitrollen naar landelijke dekking

Sterke merkbekendheid