Cygnus Friesland

De betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB in de regio Friesland.

Welkom bij Cygnus Friesland

Cygnus Friesland is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de provincie Friesland. Je kan hier als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Onze expertises

Flexibel, analytisch, betrokken & integer

Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan bij de Rabobank en heb alle facetten van het bankieren doorlopen in verschillende functies. In de functie van Manager teams mogen aansturen en samen mooie resultaten behaald. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring van financieren kan ik de best mogelijke oplossing voor jouw investering regelen, waarbij ik je volledig kan ontzorgen. Daarmee ben ik de ideale gesprekspartner om samen met jouw je financieringsvraagstuk door te nemen.

Zit jouw bedrijf in zwaar weer? Vallen de resultaten tegen of zit je bij Bijzonder Beheer bij je huisbank? Is de relatie bekoeld of verstoord en is er nauwelijks meer interactie? Ik ben de coach die jou helpt om de communicatie te verbeteren en zo weer in gesprek te komen. Ik ga voor het persoonlijke contact en ben geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer en geloof in zijn oprechtheid. Ik denk in mogelijkheden en wil een bijdrage leveren om jouw ambities waar te maken.

Jan Heida

PARTNER, Cygnus Friesland

Succes verhalen

bedrijfsovername Allparts Elmu

“Dankzij de adviezen van Cygnus kon ik Allparts Elmu overnemen”

Soms komen jongensdromen uit. Het gebeurde Peter van Rens die altijd met veel plezier in de automaterialenbranche werkte, maar ooit een eigen bedrijf wilde als de mogelijkheid zich zou aandienen. En dat gebeurde: een half jaar geleden kreeg hij de kans. “Dankzij de adviezen van Geert-Jan Berning van Cygnus Nijmegen ben ik nu de trotse eigenaar van Allparts Elmu Automaterialen”, vertelt Peter.

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Friesland

Vul onderstaand formulier in en Jan neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.