Cygnus Friesland

De betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB in de regio Friesland.

Welkom bij Cygnus Friesland

Cygnus Friesland is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de provincie Friesland. Je kan hier als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Onze expertises

Flexibel, analytisch, betrokken & integer

Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan bij de Rabobank en heb alle facetten van het bankieren doorlopen in verschillende functies. In de functie van Manager teams mogen aansturen en samen mooie resultaten behaald. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring van financieren kan ik de best mogelijke oplossing voor jouw investering regelen, waarbij ik je volledig kan ontzorgen. Daarmee ben ik de ideale gesprekspartner om samen met jouw je financieringsvraagstuk door te nemen.

Zit jouw bedrijf in zwaar weer? Vallen de resultaten tegen of zit je bij Bijzonder Beheer bij je huisbank? Is de relatie bekoeld of verstoord en is er nauwelijks meer interactie? Ik ben de coach die jou helpt om de communicatie te verbeteren en zo weer in gesprek te komen. Ik ga voor het persoonlijke contact en ben geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer en geloof in zijn oprechtheid. Ik denk in mogelijkheden en wil een bijdrage leveren om jouw ambities waar te maken.

Jan Heida

PARTNER, Cygnus Friesland

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Friesland

Vul onderstaand formulier in en Jan neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. 

Jurgen Aarts directeur Cygnus bedrijfsadviseurs & financieringsspecialisten

Jurgen Aarts 
Directeur Cygnus

Bereken hoeveel jij kunt lenen

Krijg inzicht in financieringsmogelijkheden.
Vraag de gratis financieringsscan aan en we nemen contact op jouw mogelijkheden te bespreken.