Cygnus Hoogeveen

De betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB in de regio Hoogeveen.

Welkom bij Cygnus Hoogeveen

Cygnus Hoogeveen is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Hoogeveen. Je kan hier als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Pro-actief, creatief en resultaat gericht

Roel Slomp is een specialist met flink wat jaren ervaring. Zijn succes is te verklaren door resultaatgericht, creatief en pro-actief handelen. Richting klanten is Roel helder en transparant. Deze waarden staan centraal en hebben gezorgd voor vele tevreden klanten. Met een pragmatische aanpak begeleidt hij klanten stap voor stap door het proces.

Roel Slomp

PARTNER, Cygnus HOOGEVEEN
Certificering Cygnus BOBB

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Hoogeveen

Vul onderstaand formulier in en Roel neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.