Cygnus Hoogeveen

De betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB in de regio Hoogeveen.

Cygnus Hoogeveen is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Hoogeveen. Je kan hier als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Pro-actief, creatief en resultaat gericht

Roel Slomp is een specialist met flink wat jaren ervaring. Zijn succes is te verklaren door resultaatgericht, creatief en pro-actief handelen. Richting klanten is Roel helder en transparant. Deze waarden staan centraal en hebben gezorgd voor vele tevreden klanten. Met een pragmatische aanpak begeleidt hij klanten stap voor stap door het proces.

Roel Slomp

PARTNER, Cygnus HOOGEVEEN
Certificering Cygnus BOBB

Succes verhalen

Onafhankelijk financieel advies

Onafhankelijk financieel advies bij aankoop bedrijfspand

De heer Schelbergen is tandprotheticus en runt samen met de heer Camp een moderne praktijk voor onder andere protheses en gebitreparaties. “Wij zitten in een mooi pand in Venray dat we ruim 12 jaar huurden. Inmiddels hebben we het pand gekocht, hierbij hebben we ons laten adviseren door financieel adviseur Stephan Keijzers van Cygnus.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Hoogeveen

Vul onderstaand formulier in en Roel neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.