Hulp voor ondernemers in moeilijke tijden

Blog Cygnus, hulp voor MKB ondernemers in moeilijke tijden

OF maakt in deze tijd uiteraard ruim baan voor al het nieuws van onze Friese ondernemers. Pak je podium en breng je diensten en producten extra onder de aandacht. Jan Heida van Cygnus Friesland doet dat ook, met onderstaande column.

Hulp in moeilijke tijden

Het is een bijzondere tijd waarin we nu zitten. Zorgen over je eigen gezondheid, die van je medewerkers en je klanten. Volgens mij is dat nu ook het belangrijkste waarover je je zorgen zult maken. Maar tegelijkertijd zul je ook zorgen hebben over de omzet en de vraag: ‘hoe betaal ik de facturen die binnen komen?’

Er is veel te regelen om in aanmerking te komen voor de tijdelijke (nood)maatregelen die de overheid en gemeente hebben getroffen om geldmiddelen beschikbaar te stellen. Dat is voor de korte termijn om te overleven, misschien heb je daar je handen al vol aan. Ongetwijfeld komt ook de vraag op: ‘hoe komt het goed op langere termijn?’ en: ‘hoe overleef ik deze crisis?’.

Al jaren help ik ondernemers in zwaar weer om rust en orde op zaken te krijgen. Want inzicht helpt en geeft rust. Je zorgen delen geeft verlichting. Als je weet wat je op kunt vangen, weet je hoeveel tijd je hebt. Als je probeert in te schatten hoe de wereld er na deze crisis er uit gaat zien, weet je waar u moet bijsturen.

Ik werk op basis van de 10-stappen-methode, deze heeft zijn dienst al vele malen bewezen. Geheel vrijblijvend wil ik je helpen stand te houden in deze Coronacrisis en daarna.Zorg op de eerste plaats voor je eigen gezondheid en die van de mensen om je heen. En wilt u gebruikmaken van mijn aanbod om u vrijblijvend te helpen inzicht te krijgen? Bel me of mail me.

Contact

Picture of Jurgen Aarts

Jurgen Aarts

Directeur

Neem contact op