Bedrijfsfinanciering voor evenementenlocatie Kabonk

Cygnus heeft evenementenlocatie Breepark uit Breda begeleidt bij het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering voor de aanschaf van de speeltoestellen voor kinderspeelpark Kabonk.
Succesvolle bedrijfsfinanciering Kabonk in Breda

Breepark is de allernieuwste en grootste evenementenlocatie in Zuid-Nederland en ligt aan de rand van Breda. Een onderdeel van Breepark is Kabonk, het kinderspeelpark van maar liefst 3.300 m2.

Voor de aanschaf van de speeltoestellen had Kabonk een financieringsbehoefte. Via Rien Verhoeven van Schooten Advies, accountants en belastingadviseurs, waar Cygnus intensief mee samenwerkt zijn ze in contact gebracht met Cygnus. Cygnus heeft Kabonk begeleid tijdens het volledige financieringsproces. Er zijn met verschillende banken en een Crowdfundingplatform gesprekken gevoerd en uiteindelijk heeft ING de beste financiering tegen de beste voorwaarden aangeboden.

’Het traject is voortvarend en nauwkeurig aangevlogen, we werden continu op de hoogte gehouden van de voortgang en de uiteindelijke doorlooptijd heeft ons positief verrast. De persoonlijke aanpak door Leon Brouns en zijn team was erg prettig. Dank voor deze samenwerking!’’, Anneke Stins, Eigenaar van Kabonk.

Succesvolle aanpak

De professionele aanpak door Kabonk heeft ervoor gezorgd dat het financieringstraject een goed samenspel was tussen Richard Blom, van ING, Anneke Stins, Henry Martens en Leon Verdonschot van Kabonk en Cygnus. Begin 2020 zal Kabonk worden geopend, wij wensen iedereen heel veel succes!

Contact

Picture of Jurgen Aarts

Jurgen Aarts

Directeur

Neem contact op