Lees hier alle blogs over: Kennisbank

cygnus bedrijfskundig advies en zakelijke financieringen

10 manieren om je bedrijf te financieren

Het vinden van financiering in elk economisch klimaat kan een uitdaging zijn, of je nu op zoek bent naar startkapitaal, kapitaal om uit te breiden of geld om moeilijke tijden door te komen. Er is meer dan genoeg geld beschikbaar in Nederland. Het kan echter geen kwaad om te onderzoeken welke vormen van financiering er bestaan. Dit helpt je bij het kiezen van de financieringsbron die het beste past bij jouw situatie en bedrijf. Dit vergroot op zijn beurt de kans dat je met succes de juiste financiering kunt aantrekken.

Om je te helpen het geld te vinden dat je nodig hebt, hebben we een lijst samengesteld met 10 financieringstechnieken en wat je er over moet weten.

Lees verder
cygnus bedrijfssuccessen voor ondernemers

Als je wilt slagen, plan dan om te mislukken!

Heb je ooit van de spelregel gehoord: “Hoop op het beste, maar bereid je voor op het ergste”? Dat is precies hoe je als ondernemer te werk moet gaan. Niemand verwacht ooit te falen, maar als je er niet op voorbereid bent, kun je voor veel vervelende verrassingen komen te staan. Want, wanneer jij wel goed bent voorbereid, ben je veel beter in staat om je bedrijfsrisico’s te beheren. Maar, hoe ziet een mislukking eruit? Deze vier tips zorgen ervoor dat jij op alles bent voorbereid – en kunnen je bedrijfssuccessen een boost geven.

Lees verder

Trek op tijd aan de bel!

Wie heeft er ook last van? Een probleem vooruitschuiven. Doe ik morgen wel of overmorgen. We weten goed dat het probleem daarmee eerder groter wordt

Lees verder