Lees hier alle blogs over: Kennisbank Bedrijfsfinancieringen

cygnus bedrijfskundig advies en zakelijke financieringen

10 manieren om je bedrijf te financieren

Het vinden van financiering in elk economisch klimaat kan een uitdaging zijn, of je nu op zoek bent naar startkapitaal, kapitaal om uit te breiden of geld om moeilijke tijden door te komen. Er is meer dan genoeg geld beschikbaar in Nederland. Het kan echter geen kwaad om te onderzoeken welke vormen van financiering er bestaan. Dit helpt je bij het kiezen van de financieringsbron die het beste past bij jouw situatie en bedrijf. Dit vergroot op zijn beurt de kans dat je met succes de juiste financiering kunt aantrekken.

Om je te helpen het geld te vinden dat je nodig hebt, hebben we een lijst samengesteld met 10 financieringstechnieken en wat je er over moet weten.

Lees verder

Hoe kies je de juiste financier voor jouw plannen?

Voor veel ondernemers behoort het verkrijgen van een zakelijke financiering niet bij hun core business, want hoe vaak krijg je nu te maken met financieringsaanvragen?

Er zijn ongelooflijk veel aanbieders voor een zakelijke financiering. Maar hoe kies je nu de juiste financieringsverstrekker? Het is natuurlijk onmogelijk om met elke bank of financier apart in gesprek te gaan en te moeten kiezen uit de honderden varianten en vormen die er op de markt zijn.

Om een beter zicht te krijgen welke financier voor jouw plannen een geschikte partner kan zijn is het goed om te weten hoe financiers te werk gaan en ook de verschillen tussen de financiers te begrijpen.

Lees verder