Jouw bedrijfsdoelen realiseren met een gedegen financieringsplan​

Financieringsplan opstellen

Je hebt bepaalde ambities, doelen en dromen. Je wilt vooruit. Vaak heb je daar financiële middelen voor nodig. Ook als je in zwaar weer zit en zoekt naar financiële mogelijkheden is een financieel plan onmisbaar. Cygnus helpt jou bij het opstellen van een realistisch financieel plan. Zo krijg je inzicht in de haalbaarheid van jouw plannen. Ook kunnen we dit direct vertalen naar een gedegen financieringsaanvraag.

Wat is een financieringsplan of financieringsbegroting?​

Een financieringsplan of financieringsbegroting is een aanvulling op je ondernemingsplan wanneer je extra geld nodig hebt voor het realiseren van je plannen. Het is een gedetailleerde uitwerking van de cijfers van je onderneming. Je brengt precies in kaart wat je inkomsten en uitgaven zijn maar ook je investeringen en je vaste lasten. Je krijgt bovendien inzicht in je eventuele financieringsbehoefte. Het is onmisbaar bij de aanvraag van bedrijfsfinanciering. Met een goed onderbouwd financieringsplan is het makkelijker de bank of andere investeerders te overtuigen om geld te investeren in jouw bedrijf. 

Krijg advies van een financieringsspecialist

Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met een
specialist bij jou in de buurt. 

Daarom een financieel plan maken met Cygnus

Met een realistisch financieel plan, krijg je inzicht in de noodzakelijke financiering van je bedrijfsdoelstellingen. Jouw adviseur van Cygnus neemt je bij de hand en maakt alle financiële kanten van de zaak inzichtelijk. Doordat alle adviseurs van Cygnus een ruime ervaring hebben opgebouwd in de financiële dienstverlening snappen zij precies wat er nodig is om jouw plannen te vertalen naar eventuele geldverstrekkers. Bovendien spreken wij de taal van ondernemers en snappen dat jij vooral vooruit wilt! Ook als je in zwaar weer zit, kunnen wij je helpen.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns