Maak kennis met Jurgen Aarts

Maak kennis met de teamleden en adviseurs van Cygnus. Ze hebben allemaal een eigen rol binnen onze organisatie. En, minstens zo interessant is dat ze ook allemaal een eigen achtergrond en verhaal hebben. Vandaag laten we je kennis maken met onze directeur Jurgen Aarts.
jurgen aarts directeur cygnus

Al op jonge leeftijd vond Jurgen het fascinerend om te zien hoe vraag en aanbod van geld en kapitaal bij elkaar kwamen. Hij is gestart als beursgemachtigde en later heeft hij als obligatiehandelaar en adviseur van institutionele beleggers grote pakketten schuld van eigenaar laten wisselen. Dat bleef niet onopgemerkt. Na een aantal fusies en overnames vroeg de Nederlands- Belgische bank- en verzekeringsgroep Fortis hem de financiering van het beursgenoteerde bedrijf te verzorgen. ”Met een goed plan en internationale financieringsprogramma’s heb ik de benodigde schuld op de geld- en kapitaalmarkt aangetrokken. Eerst voor Fortis, later voor ABN AMRO, vertelt Jurgen”. ”In 2013 voltooide ik daarnaast de RT treasury opleiding aan de VU in Amsterdam met de thesis ‘Schuldfinanciering voor ondernemingen tijdens en na de crisis’.”

Realiseren van bedrijfsdoelstellingen

Thuis beheert Jurgen tevens de financiën van de franchise drogisterij-vennootschappen van zijn echtgenote. ”Het geeft voldoening om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren met een goed plan. Voor grote en kleine bedrijven. Dat geeft veel energie!”.

Het is mijn ambitie om ondernemers te helpen nog meer geld te verdienen. Hoe? Dat leg ik je graag persoonlijk uit. Neem contact met mij op per mail via jurgen.aarts@cygnus.nl of telefonisch: 06 – 51152694.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email

Quickscan aanvragen

Snel inzicht in jouw financieringsmogelijkheden.

Vind een specialist

Door heel Nederland staan we voor je klaar.