Meer rendement

Meer renndement met het Management Kompas Systeem ®

Ondernemen met meer grip, meer rust en meer winst

Het nemen van cruciale beslissingen voor je bedrijf kan een uitdaging zijn. Om concurrerend te blijven en te voldoen aan de eisen van klanten in onze steeds veranderende marktomgeving, zijn creatieve oplossingen de sleutel tot succes – flexibel reageren op verschuivingen met gedurfde strategieën helpt je om verder te komen.

Bij Cygnus begrijpen we dat het bereiken van succes de juiste combinatie van focus én flexibiliteit vereist. Wij bieden begeleiding op maat om je te helpen met een resultaatgerichte strategie die speciaal is ontworpen voor jouw bedrijf. 

Bruikbaar advies met praktijkgerichte tips

Met Cygnus kun je je bedrijf naar een hoger niveau tillen! Binnen enkele strategische sessies kunnen we veel stappen zetten om je organisatie verder te helpen. We zullen praktische tips geven en tegelijkertijd tastbare afspraken maken om verdere groei in de toekomst aan te tonen. Het is tijd om verborgen potentieel aan te boren!

Management Kompass Systeem

MKS® is ontwikkeld in samenwerking met de RUG (Rijksuniversiteit van Groningen) en heeft in de loop der jaren zijn kracht in de praktijk meer dan bewezen. MKS® richt zich op de 3 tot 5 belangrijkste resultaatbepalers (KPI’s) binnen je bedrijf. Je krijgt continue inzicht op relevante bedrijfsinformatie. En dat leidt dan al snel weer tot meer grip op de belangrijkste bedrijfsprocessen:

  • financiën;
  • personeel en organisatie;
  • verkoop; en
  • inkoop en/of productie.

MKS gebruiken in de praktijk

Het Management Compass System® is de perfecte manier om een compleet overzicht te krijgen van waar je bedrijf staat. Met deze methode kunnen jij en je MKS-adviseur potentiële verbeterpunten blootleggen voor een hogere winstgevendheid en succes! Via ons uitgebreide beoordelingsproces – van een eerste bedrijfsonderzoek tot een individuele beoordeling – geven we inzicht in hoe verschillende aspecten van je organisatie het beste zo snel mogelijk kunnen worden versterkt, zodat met vertrouwen winstgroei kan worden bereikt.

Met behulp van een jaarplan ga je van start zodat je een doelgericht plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan en meer winst kunt gaan maken. Je hoeft je niet bezig te houden met lange rapporten of ingewikkelde financiële terminologie; dit rapport is speciaal opgesteld voor ondernemers zoals jij. Om ervoor te zorgen dat alles goed gaat, kun je overwegen de hulp in te roepen van een professionele adviseur die gedurende het hele proces hand-in-hand met je samenwerkt – samen datapunten analyseren en inzichten verschaffen, zodat de vooruitgang nooit stopt!

In 4 stappen naar meer winst

Maak een afspraak met een MKS-adviseur

Via de website kun je een gratis en vrijblijvende intake afspraak maken met een van onze MKS adviseurs.

Laat een Quickscan maken

Door een quickscan te maken van jouw bedrijf, krijg je inzicht in de huidige prestaties van je bedrijf. Onze gedetailleerde 0-meting geeft je inzicht in waar jouw bedrijf momenteel staat en brengt de maximale verdiencapaciteit in kaart, zodat je weet hoe ver het kan gaan. Met onze impactvolle verbeteringsinstrumenten in de hand helpen wij jou om je winstgevendheid naar nieuwe hoogten te leiden - alles met het oog op maximale winst voor de lange termijn.

Bedrijfsdoorlichting

Via verschillende sessies worden ondernemers aangemoedigd om hun budgettering en financiële planning in eigen hand te nemen. Het resultaat is een uitgebreid jaarplan dat de ondernemer een ongekend inzicht geeft in zijn activiteiten door te focussen op essentiële financiële indicatoren. Weten waar men financieel staat geeft hem vaak de kracht om gezonde strategische beslissingen te nemen die zijn bedrijf naar succes zullen leiden!

Aan de slag

Nadat je de tijd hebt genomen om een deskundige MKS-adviseur te vinden die je kan helpen je bedrijf beter te maken, is het essentieel om te profiteren van de expertise met professionele coaching. Samen gaan jullie aan de slag met een jaarplan dat functioneert als een routekaart naar succes - compleet met budgettering, diagnose van probleemgebieden, kostenberekeningssystemen en gepersonaliseerde KPI's. Als deze strategie klaar is, hoeft deze alleen nog maar in gang te worden gezet!

Andere interessante pagina's

Meer informatie

Wil je graag nieuwe inzichten en nieuwe inzichten voor je bedrijf? Neem contact op en we bekijken vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen.

Tip

Het Management KompasSysteem ® lijdt in 90% van alle bedrijven, binnen 3 maanden tot een hogere winst als bedrijfsresultaat!

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner