Jouw bedrijfsadviseur in Nijmegen

Welkom bij Cygnus Nijmegen

Cygnus Nijmegen is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Nijmegen. Bij Cygnus Nijmegen kan je als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Waarde is meer dan geld

Gefascineerd door wat ondernemers doen en willen bereiken is hij al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening. Na zijn studie bedrijfseconomie in Tilburg is hij actief geweest in het bankwezen in verschillende rollen als accountmanager zakelijk tot districtsdirecteur van diverse teams. Hierbij heeft hij zowel zakelijk als ondernemers in privé geadviseerd en weet hij als geen ander hoe dat samenspel verloopt. Ondernemers en ondernemende mensen hebben met name zijn passie. Als mens is hij altijd al bezig met mensen om zich heen, naast een uitgebreid scala aan vakinhoudelijke opleidingen aan de zakelijke kant is hij ook aangesloten bij de Federatie Financial Planners (FFP) en Erkend Hypothecair Planner (EHP).

Geert-Jan Berning

Partner, Cygnus Nijmegen
NVHP-keurmerk Cygnus nijmgegen

Succes verhalen

bedrijfsovername Allparts Elmu

“Dankzij de adviezen van Cygnus kon ik Allparts Elmu overnemen”

Soms komen jongensdromen uit. Het gebeurde Peter van Rens die altijd met veel plezier in de automaterialenbranche werkte, maar ooit een eigen bedrijf wilde als de mogelijkheid zich zou aandienen. En dat gebeurde: een half jaar geleden kreeg hij de kans. “Dankzij de adviezen van Geert-Jan Berning van Cygnus Nijmegen ben ik nu de trotse eigenaar van Allparts Elmu Automaterialen”, vertelt Peter.

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Nijmegen

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Geert-Jan.