Cygnus Noord-Limburg

De betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB in de regio Noord-Limburg.

Welkom bij Cygnus Noord-Limburg

Cygnus Noord-Limburg is hét servicepunt MKB ondernemers uit de regio Noord-Limburg. Bij ons kan je als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Ik waak over jouw belangen

Ik ben ruim 25 jaar actief in de zakelijke dienstverlening. De laatste 15 jaar daarvan is in de financiële dienstverlening geweest. Voordat ik zelfstandig werd, nu 5 jaar geleden, ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de lokale Rabobanken in het bedrijvensegment in verschillende functies.

Wat mij kenmerkt is dat ik naast de ondernemer ga zitten alsof ik mede vennoot of mede eigenaar ben. Door zelfstandig te gaan ben ik nog beter gaan begrijpen wat een ondernemer beweegt en hoe een ondernemer denkt. Ik geloof dat het stapelen van verschillende financieringsvormen de toekomst is en daar wil ik graag mijn steen(tje) aan bijdragen.

Stephan Keijzers

PARTNER, Cygnus Noord-Limburg

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Noord-Limburg

Vul onderstaand formulier in en Stephan neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.