Cygnus Noord-Limburg

De betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB in de regio Noord-Limburg.

Welkom bij Cygnus Noord-Limburg

Cygnus Noord-Limburg is hét servicepunt MKB ondernemers uit de regio Noord-Limburg. Bij ons kan je als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Contact

Campusgebouw Villa Flora Boxnummer 169

Villafloraweg 1  5928 SZ Venlo

Ik waak over jouw belangen

Ik ben ruim 25 jaar actief in de zakelijke dienstverlening. De laatste 15 jaar daarvan is in de financiële dienstverlening geweest. Voordat ik zelfstandig werd, nu 5 jaar geleden, ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de lokale Rabobanken in het bedrijvensegment in verschillende functies.

Wat mij kenmerkt is dat ik naast de ondernemer ga zitten alsof ik mede vennoot of mede eigenaar ben. Door zelfstandig te gaan ben ik nog beter gaan begrijpen wat een ondernemer beweegt en hoe een ondernemer denkt. Ik geloof dat het stapelen van verschillende financieringsvormen de toekomst is en daar wil ik graag mijn steen(tje) aan bijdragen.

Stephan Keijzers

PARTNER, Cygnus Noord-Limburg

Succes verhalen

Neem contact op met Cygnus Noord-Limburg

Vul onderstaand formulier in en Stephan neemt op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.