Cygnus, de betrokken sparringpartner en financieel adviseur voor het MKB

Cygnus is een franchiseorganisatie die MKB-ondernemers helpt financiële, organisatorische en strategi- sche vraagstukken op te lossen. Wij geloven dat MKB bedrijven in Nederland de bron zijn voor de goede economische-, sociale-, en milieuvriendelijke leefomgeving. Ons poldermodel met ambitie, kennisdeling en samenwerking heeft relatief veel Nederlandse bedrijven naar de wereldtop gebracht. Cygnus helpt door kennisdeling en samenwerking de ambitie van MKB-ondernemers te realiseren. 

Al onze partners zijn ervaren en betrouwbare adviseurs. Ze hebben allemaal ervaring binnen de zakelijke dienstverlening. Velen zijn werkzaam geweest bij banken, anderen binnen de overige sectoren van het bedrijfsleven. Wat iedereen bindt is grote affiniteit en betrokkenheid met ondernemerschap en ondernemers. We staan dichtbij de ondernemer om zo een rol te kunnen spelen in het daadwerkelijk realiseren van de ambities van ondernemers. 

Cygnus, voor ondernemers die vooruit willen

Wij krijgen energie van ondernemers die vooruit willen. Dat is de belangrijkste reden waarom we Cygnus zijn gestart. Wij geloven in MKB-ondernemers die de motor zijn van onze economie. Jij verdient het om je doelstellingen en ambities waar te maken en daar heb je misschien soms wat hulp bij nodig. Wij zijn adviseurs die gepokt en gemazeld zijn in de financiële wereld. Die de klappen van de zweep kennen als het gaat om zakelijke geldstromen. Wij zijn gretig om samen met jou je dromen en ambities waar te maken. Daarbij houden we je een spiegel voor, blijven realistisch in wat kan en niet kan. Wij denken met je mee over financieringsoplossingen, groeimogelijkheden maar ook in tijden van zwaar weer kun je rekenen op Cygnus. Cygnus voorziet MKB-ondernemers van verantwoord financieel advies in verschillende stadia van de bedrijfsvoering.

Maak kennis met het Cygnus team

Dit biedt Cygnus

Bij Cygnus kan je als ondernemer onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Financieringspartners

Wij zijn verbonden met onze klanten en werken dan ook altijd alleen in opdracht van de MKB ondernemer. Cygnus dient uitsluitend jouw belangen. We zitten aan tafel bij onze financieringspartners om jou de breedst mogelijke keuze aan te bieden en kunnen we door onze volumes scherpen tarieven afspreken met de financiers. 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat Cygnus voor jou kan betekenen?

Direct aan de slag

Vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.