Snel weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn?

Het Nederlandse financieringslandschap is de afgelopen jaren flink veranderd. In de markt zien we dat financiers het proces voor financieringsaanvragen verder aan het versnellen, automatiseren en standaardiseren zijn.
financieringen en bedrijfsadviseurs cygnus

Financieringsadvies op maat

Het veranderde financieringslandschap brengt met zich mee dat je als ondernemer een goed beeld nodig hebt van je financieringsbehoefte. Want tijdens het aanvraagproces worden vaak veel vragen gesteld. Het direct verstrekken van de juiste informatie, inschatting van de financieringsbehoefte en financierbaarheid zijn dan ook nog meer van belang dan dat deze al waren.

Heb jij als ondernemer:

  • Een zakelijke investeringsbehoefte?
  • Een aflopende rentevast periode?
  • Een actuele (her-)financieringsaanvraag?
  • De vraag of je afgegeven zekerheden nog wel matchen met je huidige financiering?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende financieringscan, hier brengen wij jouw financieringsbehoefte in kaart en geven we jouw advies en inzicht over jouw mogelijkheden. Onze ondersteuning kan variëren van een informatief gesprek tot aan het volledig ondersteunen bij het realiseren van een nieuwe financiering. In overleg kunnen wij je helpen bij o.a. het opstellen van prognoses en het beschikbaar stellen van informatie voor de financiers tot de volledige begeleiding van een aanvraag. Alle onze professionals hebben jarenlange ervaring in de advisering en begeleiding van mkb-ondernemingen en staan voor jou klaar.

Contact

Picture of Jurgen Aarts

Jurgen Aarts

Directeur

Neem contact op