Met Cygnus kom je als ondernemer verder

We hebben al vele ondernemers mogen helpen om planmatig hun bedrijfsdoelstellingen en ambities te realiseren. Inmiddels behoren de mooiste en uiteenlopende bedrijven tot onze portfolio. Van het starten van een nieuwe onderneming, doorgroei door belangrijke investeringen, een doorstart, efficiencyverbetering, bedrijfsliquiditeiten planning en de begeleiding bij overdracht van een onderneming. Projecten waar we super trots op zijn. Benieuwd naar deze succesverhalen? En hoe ondernemers onze samenwerking ervaren? Je leest ze hier.

Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder
Financieringsmogelijkheden Onafhankelijk financieel advies

Onafhankelijk financieel advies bij aankoop bedrijfspand

De heer Schelbergen is tandprotheticus en runt samen met de heer Camp een moderne praktijk voor onder andere protheses en gebitreparaties. “Wij zitten in een mooi pand in Venray dat we ruim 12 jaar huurden. Inmiddels hebben we het pand gekocht, hierbij hebben we ons laten adviseren door financieel adviseur Stephan Keijzers van Cygnus.”

Lees verder
succesvolle vastgoedfinanciering in Zandvoort door Cygnus

Zakelijke vastgoedfinanciering

Cygnus heeft ondernemers Lucas en Renate mogen ondersteunen hun vastgoed portefeuille uit te breiden door het regelen van een zakelijke hypotheek voor hun onroerendgoedmarkt in Zandvoort.

Lees verder
Gerealiseerde groeifinanciering door Cygnus

Groeifinanciering voor Munisense versnelt internationale sales

Hans Mulder en George Boersma zijn de ondernemers achter Munisense. Munisense ontwikkelt, levert en beheert innovatieve meetoplossingen voor het bedrijfsleven en overheden.

Smart city oplossingen die belanghebbenden direct online inzicht geven in geluid, waterkwaliteit, waterniveaus en luchtkwaliteit.

Lees verder

Schrijf je in voor het Ondernemers e-magazine

Maandelijks in je mailbox, met alles wat je als ondernemer moet weten.

Bedrijfsfinanciering aanvragen?

Weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Vraag de gratis financieringsscan aan (1 minuut).