Met Cygnus kom je als ondernemer verder

We hebben al vele ondernemers mogen helpen om planmatig hun bedrijfsdoelstellingen en ambities te realiseren. Inmiddels behoren de mooiste en uiteenlopende bedrijven tot onze portfolio. Van het starten van een nieuwe onderneming, doorgroei door belangrijke investeringen, een doorstart, efficiencyverbetering, bedrijfsliquiditeiten planning en de begeleiding bij overdracht van een onderneming. Projecten waar we super trots op zijn. Benieuwd naar deze succesverhalen? En hoe ondernemers onze samenwerking ervaren? Je leest ze hier.

financiering bedrijfsovername
Bedrijfsfinancieringen

Financiering bedrijfsovername Elbe sport

Opdracht Paula van Loobergen was al een bekende van Roel Slomp. Zij was als zelfstandig ondernemer betrokken bij een sportschool en kreeg de mogelijkheid om deze sportschool over te nemen.

Lees verder
succesvolle vastgoedfinanciering in Zandvoort door Cygnus
Bedrijfsfinancieringen

Zakelijke vastgoedfinanciering

Cygnus heeft ondernemers Lucas en Renate mogen ondersteunen hun vastgoed portefeuille uit te breiden door het regelen van een zakelijke hypotheek voor hun onroerendgoedmarkt in Zandvoort.

Lees verder
Gerealiseerde groeifinanciering door Cygnus
Bedrijfsfinancieringen

Groeifinanciering voor Munisense versnelt internationale sales

Hans Mulder en George Boersma zijn de ondernemers achter Munisense. Munisense ontwikkelt, levert en beheert innovatieve meetoplossingen voor het bedrijfsleven en overheden.

Smart city oplossingen die belanghebbenden direct online inzicht geven in geluid, waterkwaliteit, waterniveaus en luchtkwaliteit.

Lees verder

Schrijf je in voor het Ondernemers e-magazine

Maandelijks in je mailbox, met alles wat je als ondernemer moet weten.