Jouw bedrijfsadviseur in Utrecht-West

Welkom bij Cygnus Utrecht-West

Cygnus Utrecht-West is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Utrecht-West. Als ondernemer kan je hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Ondernemers met passie de juiste weg ophelpen, is het mooiste om te doen

Wilco heeft een indrukwekkende bancaire achtergrond. Sinds 1988 was hij werkzaam bij de Rabobank. In het begin adviseerde hij particulieren, maar hij stapte al snel over naar de zakelijke dienstverlening. Het ondernemerschap, het contact met ondernemers en de diversiteit onder ondernemers trokken hem veel meer aan. Binnen de Rabobank heeft hij als financieel expert veel verschillende rollen vervuld. Van accountmanager tot financieringsspecialist en bijzonder beheer. Hierdoor is hij  bekend met alle facetten binnen de zakelijke dienstverlening. Dit maakt dat hij een brede visie heeft en breed inzetbaar is.

Wilco Nederhof

Partner, Cygnus Utrecht-west

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Utrecht-West

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Wilco.