Wat wordt jouw ondernemerskoers tijdens en na corona?

Geert-Jan Berning bedrijfsadviseur Cygnus Nijmegen

“Voor veel ondernemers is het een bizarre tijd”, aldus financieel adviseur en franchisepartner van Cygnus Geert-Jan Berning. “Ik merk dat ondernemers het prettig vinden om hun hart te luchten bij iemand met verstand van zaken, maar die wel buiten het bedrijf en de privé-situatie staat.”

“Na het bieden van een luisterend oor, gaan we snel aan de gang. Wat wordt de koers? Hoe kan de organisatie overleven en welke stappen zijn er nodig? Zijn er op korte termijn liquiditeiten nodig? Als alles op een rij staat, helpen we bij het maken van een plan waarbij wij de focus leggen op de financiën”, vervolgt Geert-Jan.

Inzicht met het Cygnus Canvas

“Het is juist nu voor ons als adviseurs prettig om te kunnen sparren met de collega-franchisepartners van Cygnus. Samen hebben we heel veel ervaring in de financiële dienstverlening. Diverse adviseurs hebben hun sporen binnen de bankwereld verdiend. Onze kennis en achtergronden samen leiden tot de juiste oplossingen voor ondernemers. Het allerbelangrijkst is dat je als ondernemer niet gaat afwachten op wat er komen gaat. Het is belangrijk om inzicht te verkrijgen in de situatie, in de liquiditeiten en of het nodig is om bijvoorbeeld je productaanbod of diensten aan te passen.

Wij helpen je graag, bijvoorbeeld met het e-book: Zo komt jouw bedrijf sterker uit een crisis. Hier is het Cygnus canvas in op genomen. Hiermee kun je inzichtelijk maken wat en of je iets kunt veranderen in je bedrijfsvoering. Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen op 020 2200821, we helpen je graag!

Contact

Picture of Jurgen Aarts

Jurgen Aarts

Directeur

Neem contact op