Word jij mijn nieuwe collega?

Bedrijfsadviseur Cygnus Breda

Mijn naam is Carsten van der Leek. Ik ben partner van Cygnus en werkzaam vanuit de vestiging in Breda.

In mijn werk zoek ik uitdaging, autonomie, samenwerking, ondernemers kunnen helpen, waardering en natuurlijk een gezonde beloning. Met mijn netwerk, achtergrond en ervaring was het mogelijk om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan voor MKB-ondernemers. In het begin vond ik het prima om alleen en zelfstandig te werken, maar miste na verloop van tijd collega’s en de mogelijkheden van een grotere club. Ik ben gaan kijken naar samenwerkingsverbanden die mij zouden kunnen helpen bij mijn bedrijfsvoering.

Samenwerken met collega’s

Ik zocht een samenwerking die me helpt met het opbouwen van mijn eigen bedrijf. Back-up biedt als ik er even niet ben. Een club die persoonlijk, betrokken en daadkrachtig is. Die de processen, automatisering, marketing en communicatie op orde heeft, zodat ik mijn tijd kan investeren in de relatie met mijn klanten. Verder zocht ik collega’s waarmee ik in teamverband een probleem kan oplossen, want die miste ik als éénpitter.

Zoektocht naar de juiste samenwerkingspartij

Ik wist wat ik zocht, maar welke organisatie past daar dan het beste bij?
Met verschillende partijen heb ik gesprekken gevoerd. Cygnus kwam daarbij als de beste uit de bus. Cygnus is een samenwerkingsorganisatie voor professionals. Samenwerken, kennis delen en collegialiteit staan hoog in het vaandel. Cygnus investeert in langdurige relaties omdat zij die waardevoller vinden dan incidentele transacties. Relaties met klanten, collega’s en leveranciers. Goede relaties passen bij mij. Daarom ben ik aangesloten bij Cygnus, adviesorganisatie voor MKB- ondernemers.

Ruimte om invulling te geven aan eigen ondernemerschap

Vanaf de start heb ik collega’s om mee te overleggen en die mij helpen. We hebben elke week werkoverleg en een inloopspreekuur over onze dienstverlening. Daar krijgen samenwerkingspartners, traditionele financiers en nieuwe fin-tech ondernemingen een podium zich te presenteren. Elke maand is er video-overleg over automatisering, marketing en communicatie. Dankzij die ondersteuning heb ik veel ruimte om invulling te geven aan mijn eigen ondernemerschap. Daar ben ik blij mee. Ik ben uiteindelijk ondernemer en ben en blijf verantwoordelijk voor mijn eigen onderneming. Dan is het prettig dat ik kan rekenen op professionele ondersteuning en een goed netwerk.

Cygnus groeit door

De aanpak van Cygnus is succesvol. De invulling aan het ondersteunen van MKB-ondernemers slaat goed aan. Bij ondernemers en adviseurs. Daarom kan Cygnus groeien. Wij hebben mogelijkheden voor nieuwe partners in een aantal regio’s in Nederland. Ik vind het leuk om met jou als professionele adviseur de MKB-ondernemers vooruit te helpen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je weten of Cygnus ook bij jou past?
Kijk hier neem contact op met Leon Brouns op 06 5199 9792. Leon kan je meer informatie geven.

Hopelijk tot ziens als collega!

Carsten van der Leek

Contact

Jurgen Aarts

Jurgen Aarts

Directeur

Neem contact op