Jouw bedrijfsadviseur in de Zaanstreek

Welkom bij Cygnus Zaanstreek

Cygnus Zaanstreek is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Zaanstreek. Je kunt als ondernemer hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Hou het simpel en georganiseerd

Al op jonge leeftijd vond hij het fascinerend om te zien hoe vraag en aanbod van geld en kapitaal bij elkaar kwamen. Eerst beursgemachtigde, later als obligatiehandelaar en adviseur van institutionele beleggers heeft hij grote pakketten schuld van eigenaar laten wisselen. Dat bleef niet onopgemerkt. Na een aantal fusies en overnames vroeg de Nederlands- Belgische bank- en verzekeringsgroep Fortis hem de financiering van het beursgenoteerde bedrijf te verzorgen. Met een goed plan en internationale financieringsprogramma’s heeft hij de benodigde schuld op de geld- en kapitaalmarkt aangetrokken.  Eerst voor Fortis, later voor ABN AMRO.  In 2013 voltooide hij daarnaast de RT treasury opleiding aan de VU in Amsterdam met de thesis ‘Schuldfinanciering voor ondernemingen tijdens en na de crisis’. Thuis beheert hij de financiën van de drogisterij-vennootschappen van zijn echtgenote. Het geeft voldoening om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren met een goed plan. Voor grote en kleine bedrijven. Dat geeft veel energie!

Jurgen Aarts

Cygnus Zaanstreek

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder

Neem contact op

Liever direct contact?

afbeelding Lisanne Brouns werknemer Cygnus
Ik help je graag verder!
Jurgen Aarts directeur Cygnus bedrijfsadviseurs & financieringsspecialisten

Jurgen Aarts 
Directeur Cygnus

Bereken hoeveel jij kunt lenen

Krijg inzicht in financieringsmogelijkheden.
Vraag de gratis financieringsscan aan en we nemen contact op jouw mogelijkheden te bespreken.