Jouw bedrijfsadviseur in Zoetermeer

Welkom bij Cygnus Zoetermeer

Cygnus Zoetermeer is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Zoetermeer. Als ondernemer kan je hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Het is mijn passie om ondernemers écht verder te helpen en toegevoegde waarde te bieden

Edwin groeide op in een ondernemersgezin. Zijn ouders runden een mastenmakerij en later een jachthaven. “Mijn persoonlijke drijfveren gaan terug tot mijn jeugd. Toen de hypotheekrente in 1981 naar 12% schoot, gingen grote klanten van mijn vader failliet. De Rabobank bevroor zijn kredieten dus het werd armoe troef, wij kregen eten en kleding van mijn grootouders. Ik ging in die tijd naar de kleuterschool en toen mijn moeder mij ophaalde, sprak de juf haar op het schoolplein aan. Zij dacht dat ik nieuwe schoentjes nodig had omdat mijn tenen klem zaten. Mijn moeder barstte in huilen uit, want er was geen geld voor. Een paar dagen later stond de juf bij ons voor de deur met een paar nieuwe schoenen voor mij, dat was fantastisch. Mijn vaders bedrijf kwam er weer bovenop door met het personeel, leveranciers en klanten in gesprek te blijven. Deze gebeurtenis heeft mij een enorme drive gegeven om het mkb verder te helpen. Ik weet uit eigen ervaring welke impact zoiets heeft op het gezin van de ondernemer, die zich ook nog verantwoordelijk voelt voor zijn werknemers en hun gezinnen.”

Edwin Brasker

PARTNER, Cygnus Zoetermeer

Succes verhalen

Klanten aan het woord

Lees hier hoe klanten ons beoordelen

4.5/5

Jessica Hogerhuis

Rotown bv

Door Covid-19 kwam mijn bedrijf in acute problemen. Met hulp van Carsten van Cygnus hebben wij gekeken hoe mijn bedrijf deze crisis te boven kan komen. Advies en ondersteuning bij een lening aanvraag, vernieuwde inzichten in mijn bedrijfsvoering en een helder plan van aanpak. Hele fijne samenwerking!​

4.5/5

Marco Janssen

Carsten hielp ons met een hypotheekaanvraag. Hij weet waar hij het over heeft, heeft zeer ruime kennis, is doortastend en gaat tot het gaatje. Wil je geen luchtfietserij maar keihard resultaat? Dan raad ik Cygnus Breda absoluut aan. Topper!

4.5/5

Peter

Carsten van der Leek; doelgericht en punctueel. Doet wat hij beloofd !

Neem contact op met Cygnus Zoetermeer

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Edwin.