Begeleiding bij bijzonder beheer als je financieel in zwaar weer zit​

Bijzonder beheer

Cygnus begeleidt MKB-ondernemers die financieel in zwaar weer terecht zijn gekomen. Om erger te voorkomen, maar ook als je in aanraking komt met de afdeling bijzonder beheer van je geldverstrekker. De geldverstrekker verwacht van jou een gedegen herstelplan met acties om jouw bedrijfssituatie te herstellen. Cygnus kan namens jou optreden en helpt jou bij het opleveren van de juiste stukken maar ook bij het herstelplan en de acties die nodig zijn om te voorkomen dat je failliet gaat.

Wat betekent bijzonder beheer?

Bijzonder beheer, intensief beheer, financial restructuring & recovery of credit risk zijn allemaal benamingen voor de afdeling binnen banken, lease- en factoringmaatschappijen en andere kredietverstrekkers die zich bezighoudt met het begeleiden van bedrijven die niet meer aan hun verplichten kunnen voldoen. Naast het herstellen van de resultaten van de bedrijven is het doel ook het verminderen van de risico’s van de financier en het voorkomen van faillissement van de klant. 

Daarom Cygnus

De ervaring leert dat de communicatie met geldverstrekkers er behoorlijk zakelijk aan toe kan gaan. Dat terwijl het gaat om jouw bedrijf wat ook de nodige emotie met zich meebrengt. Doordat wij de communicatie met de geldverstrekkers van jou kunnen overnemen, kun jij de focussen op de acties die nodig zijn voor herstel en die gericht zijn op jouw toekomst. Cygnus heeft toegang tot alle geldverstrekkers en omdat alle adviseurs ervaring hebben opgebouwd bij de diverse geldverstrekkers, kennen zij de klappen van de zweep. Wacht niet langer, bel ons, wij gaan graag met je aan de slag.

  • Begeleiding door ervaren specialisten

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Faillissement voorkomen en focus op herstel

Als je in aanraking komt met bijzonder beheer, dan komen er nogal wat zaken op je af. Het is belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt zodat je een goede doorstart kunt maken met je bedrijf. Cygnus ondersteunt jou bij het in orde maken van alle stukken waar de geldverstrekker antwoord op wil. Denk aan onderwerpen als:

Krijg advies van een bedrijfsadviseur

Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met een
specialist bij jou in de buurt. 

Lees meer over Bijzonder Beheer

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns