Je herfinanciering regel je met Cygnus

Herfinanciering

Heb je groeiambities of heb je om andere redenen kapitaal nodig? Dan kunnen wij samen met je nagaan wat de opties zijn. Als je nu al een financiering hebt, of als je financiering bijna afloopt, dan kan een herfinanciering interessant zijn.

Wat is een herfinanciering?

Met een herfinanciering vervang je je huidige financiering voor een financiering met aantrekkelijkere voorwaarden. Dit kan bijvoorbeeld een lagere rente zijn of de mogelijkheid om met je nieuwe bedrijfsfinanciering boetevrij af te kunnen lossen. Heb je verschillende zakelijke leningen, dan kan het ook interessant zijn deze allemaal te vervangen voor één nieuwe bedrijfslening. Daarmee krijg je meer overzicht.

Voordelen herfinanciering

Kies je voor een herfinanciering dan levert dat onder andere het volgende op:

 • Lagere rente

  Wij vergelijken verschillende offertes bij meerdere financiers.

 • Langere looptijden

  Door de looptijd te verlengen kunnen mogelijk de maandelijkse betalingen worden verlaagd.

 • Gunstigere voorwaarden

  Herfinanciering betekent vaak betere voorwaarden.

 • Beter overzicht

  Als je meerdere leningen hebt bij verschillende financiers, geeft een herfinanciering je meer overzicht. Je lost alle bestaande leningen af met één nieuwe lening.

Vraag een gratis herfinancieringsscan aan

Ontdek welke gunstigere condities voor jou mogelijk zijn en hoeveel je kunt besparen

 • Op dit nummer nemen we contact met je op.
 • Indien we je niet telefonisch kunnen bereiken sturen we je een e-mail.

Voorwaarden en mogelijkheden vergelijken

Het is handig om regelmatig je financieringen in kaart te brengen met de voorwaarden ernaast. Dat kunnen wij samen met je doen. Soms zijn voorwaarden elders veel scherper en kan het interessant zijn om een herfinanciering aan te vragen. Zeker een optie als je kosten wilt besparen. Loopt jouw huidige financiering al een tijdje? Dan kan het goed zijn de voorwaarden eens onder de loep te nemen. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar meer financiële ruimte. Ook dan kan een herfinanciering interessant zijn. De adviseurs van Cygnus zijn ervaren in het beoordelen van voorwaarden van geldvestrekkers en zij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Naast een herfinanciering zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om jouw doelstellingen te realiseren.

Hoeveel kun jij besparen op je huidige financiering?

Benieuwd of jij kunt besparen op je huidige financiering? Maak direct een afspraak met een financieringsspecialist bij jou in de buurt. Vul je gegevens in en krijg direct persoonlijk contact. 

Bespaar geld met een herfinanciering

Als je kosten wilt besparen of behoefte hebt aan extra kapitaal, dan loont het altijd de moeite om na te gaan of een herfinanciering mogelijk is. We kijken dan naar de voorwaarden die jouw lening nu heeft en beoordelen of je je huidige financiering tegen betere voorwaarden kunt herfinancieren. Een herfinanciering biedt ook mogelijkheden om eventueel extra geld bij te lenen, bijvoorbeeld als je een zakelijke hypotheek hebt die vrijwel geheel is afgelost. Kortom: ben je op zoek naar financiële ruimte, neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden van herfinanciering met je.

Kan ik je helpen?

Zit je nog met vragen? Stel ze gerust; ik help je graag verder!

Leon Brouns

managing partner

Cygnus bedrijfsadviseur Leon Brouns