Meer financiële ruimte of gunstigere voorwaarden met een herfinanciering

Heb je groeiambities of heb je om andere redenen kapitaal nodig? Dan kunnen wij samen met je nagaan wat de opties zijn. Als je nu al een financiering hebt, of als je financiering bijna afloopt, dan kan een herfinanciering interessant zijn.

Wat is een herfinanciering?

Met een herfinanciering vervang je je huidige financiering voor een financiering met aantrekkelijkere voorwaarden. Dit kan bijvoorbeeld een lagere rente zijn of de mogelijkheid om met je nieuwe bedrijfsfinanciering boetevrij af te kunnen lossen. Heb je verschillende zakelijke leningen, dan kan het ook interessant zijn deze allemaal te vervangen voor één nieuwe bedrijfslening. Daarmee krijg je meer overzicht.

Cygnus heeft ons ondersteund gedurende het volledige financieringsproces. Van het finetunen van het businessplan tot het uit handen nemen van de financierings-uitvragen. ‘’Ik denk dat we nu betere condities bij de financiering hebben dan we zouden hebben behaald zonder Cygnus.’’

Arno Schuurink

CEO, VORM & LETTERS

9.2

4.5/5

feedbackcompany.nl

Voorwaarden en mogelijkheden vergelijken

Het is handig om regelmatig je financieringen in kaart te brengen met de voorwaarden ernaast. Dat kunnen wij samen met je doen. Soms zijn voorwaarden elders veel scherper en kan het interessant zijn om een herfinanciering aan te vragen. Zeker een optie als je kosten wilt besparen. Loopt jouw huidige financiering al een tijdje? Dan kan het goed zijn de voorwaarden eens onder de loep te nemen. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar meer financiële ruimte. Ook dan kan een herfinanciering interessant zijn. De adviseurs van Cygnus zijn ervaren in het beoordelen van voorwaarden van geldvestrekkers en zij zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Naast een herfinanciering zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden om jouw doelstellingen te realiseren.

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwd netwerk van geldverstrekkers waarmee we een verantwoorde financiering voor jou kunnen vinden. Hebben we de beste financiering voor jou gevonden, dan houden we vinger aan de pols zodat je blijvend succesvol kunt ondernemen.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Bespaar geld met een herfinanciering

Als je kosten wilt besparen of behoefte hebt aan extra kapitaal, dan loont het altijd de moeite om na te gaan of een herfinanciering mogelijk is. We kijken dan naar de voorwaarden die jouw lening nu heeft en beoordelen of je je huidige financiering tegen betere voorwaarden kunt herfinancieren. Een herfinanciering biedt ook mogelijkheden om eventueel extra geld bij te lenen, bijvoorbeeld als je een zakelijke hypotheek hebt die vrijwel geheel is afgelost. Kortom: ben je op zoek naar financiële ruimte, neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden van herfinanciering met je.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat Cygnus voor jou kan betekenen?

Direct aan de slag

Vrijblijvend een herfinanciering aanvragen.