Jouw bedrijfsadviseur in Helmond

Welkom bij Cygnus Helmond

Cygnus Helmond is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Helmond. Je kan als ondernemer hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Onze expertises

Van ondernemers krijg ik elke dag weer energie

Dat is al zo vanaf het moment dat ik mijn eerste stappen zette in de wereld van de zakelijke financiële dienstverlening. Gestart bij de Rabobank als accountmanager en bij diezelfde bank geëindigd als commercieel directeur. Inmiddels al langer actief als zelfstandig adviseur en interimmanager voor Mkb ondernemingen binnen – enbuiten Nederland. Veel ervaring aan beide kanten van de tafel als bankier en bestuurder van ondernemingen in zwaar weer. Ik spreek de taal van de ondernemer en die van de bankier en merk dagelijks dat deze tolkenfunctie nog altijd nodig is.

Leon Brouns

Managing partner, Cygnus Helmond

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Helmond

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Leon.

Jurgen Aarts directeur Cygnus bedrijfsadviseurs & financieringsspecialisten

Jurgen Aarts 
Directeur Cygnus

Bereken hoeveel jij kunt lenen

Krijg inzicht in financieringsmogelijkheden.
Vraag de gratis financieringsscan aan en we nemen contact op jouw mogelijkheden te bespreken.