Jouw bedrijfsadviseur in Helmond

Welkom bij Cygnus Helmond

Cygnus Helmond is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio Helmond. Je kan als ondernemer hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Onze expertises

Van ondernemers krijg ik elke dag weer energie

Dat is al zo vanaf het moment dat ik mijn eerste stappen zette in de wereld van de zakelijke financiële dienstverlening. Gestart bij de Rabobank als accountmanager en bij diezelfde bank geëindigd als commercieel directeur. Inmiddels al langer actief als zelfstandig adviseur en interimmanager voor Mkb ondernemingen binnen – enbuiten Nederland. Veel ervaring aan beide kanten van de tafel als bankier en bestuurder van ondernemingen in zwaar weer. Ik spreek de taal van de ondernemer en die van de bankier en merk dagelijks dat deze tolkenfunctie nog altijd nodig is.

Leon Brouns

Managing partner, Cygnus Helmond

Succes verhalen

Onafhankelijk financieel advies

Onafhankelijk financieel advies bij aankoop bedrijfspand

De heer Schelbergen is tandprotheticus en runt samen met de heer Camp een moderne praktijk voor onder andere protheses en gebitreparaties. “Wij zitten in een mooi pand in Venray dat we ruim 12 jaar huurden. Inmiddels hebben we het pand gekocht, hierbij hebben we ons laten adviseren door financieel adviseur Stephan Keijzers van Cygnus.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus Helmond

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Leon.