Jouw bedrijfsadviseur in IJmond

Welkom bij Cygnus IJmond

Cygnus IJmond is hét servicepunt voor MKB ondernemers uit de regio IJmond. Als ondernemer kan je hier onder andere terecht voor: financieel advies, een bedrijfsfinanciering, een financieringsplan, bedrijfsadvies, interim-management, parttime CFO, bedrijfsoverdracht of -opvolging, financiële herstructurering en begeleiding bij bijzonder beheer. Duurzaamheid vinden we belangrijk. Wij kiezen voor duurzame relaties, duurzaam advies en duurzame financieringsoplossingen. We leveren niet zomaar advies of zomaar toegang tot een financiering. Maar we creëren financiële ruimte en groeimogelijkheden en streven ernaar dat iedere ondernemer op zijn best kan presteren.

Be creative, think in solutions

Gefascineerd door wat ondernemers doen en willen bereiken ben ik al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening. Na mijn studie EJ/CE in Haarlem ben ik actief geweest in het bankwezen in verschillende rollen als accountmanager zakelijk tot directeur. Voornamelijk in het zakelijke segment de ondernemers privé en zakelijk geadviseerd. Mijn betrokkenheid bij ondernemers en ondernemende mensen is altijd groot geweest. Daarom ben ik ook actief in zakelijke netwerken. Kortom ik ben een professional met ruime ervaring in de sales, beheer en relatiemanagement. Resultaat en deal gericht. Bewezen vaardigheden betreffende sales, bijzonder beheer, het oplossen van zakelijke problemen. Ervaring met het ontwikkelen, verbinden en motiveren van mensen om doelen te bereiken. Kenmerkend voor mijn werkwijze is de inzet van mijn humor, doorzetten, invoelend vermogen en open communicatie.

Eric van der Does

Partner, Cygnus IJmond

Succes verhalen

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder

Neem contact op met Cygnus IJmond

Vul onderstaand formulier in en krijg direct persoonlijk contact met Eric.