Cygnus zorgt voor de juiste vorm van bedrijfsfinanciering

Wil je groeien, juist afbouwen of een bedrijf overnemen? Of heb je op korte termijn geld nodig om een moeilijke periode te overbruggen? Tot een jaar of tien geleden was het vrij simpel: je stapte met een goed plan naar de bank en je kreeg geld, vaak tegen gunstige voorwaarden. Veel banken zijn strenger geworden bij het verstrekken van zakelijke kredieten. Hierdoor zijn er allerlei nieuwe financieringspartijen op de markt gekomen met nieuwe financieringsproducten en financieringsvormen. Dat levert een heel nieuw speelveld op. 

Jouw belang staat bij Cygnus centraal

De adviseur van Cygnus kijkt altijd naar wat voor soort financiering het meest geschikt is voor jou vraag. Wij bespreken uitgebreid jouw huidige situatie en je doelen op korte- en lange termijn. Of je nu wilt groeien, wilt afbouwen, investeren of krap bij kas zit; wij verdiepen ons in jouw situatie én handelen in jouw belang. Soms bieden we je alternatieven die je misschien vooraf niet had bedacht. Wij staan voor verantwoorde financieringen en zoeken naar oplossingen die bij jou en je doelstellingen passen. Soms ligt de oplossing in het vinden van je juiste combinaties tussen verschillende financieringsvormen. Bekijk de verschillende financieringsvormen die er zijn en die Cygnus, vaak ook in combinatie, aanbiedt.

Cygnus heeft ons ondersteund gedurende het volledige financieringsproces. Van het finetunen van het businessplan tot het uit handen nemen van de financierings-uitvragen. ‘’Ik denk dat we nu betere condities bij de financiering hebben dan we zouden hebben behaald zonder Cygnus.’’

Arno Schuurink

CEO, VORM & LETTERS

9.2

96% beveelt Cygnus aan

4.5/5

Stapelfinancieringen, gecombineerd financieren

Het passend financieren van een MKB-onderneming is steeds vaker een samenspel van diverse financieringsvormen en constructies met meerdere partijen. Waar vroeger de bank de voornaamste financier was, ontstaan nieuwe financieringsvormen, die vaak worden ingezet als uitbreiding op de banklening. De bank financiert het minst risicovolle stuk, voor andere delen komen andere partijen met alternatieve financieringsproducten in beeld. De diversiteit aan (alternatieve) financieringsvormen is enorm. Die diversiteit maakt de weg naar de juiste combinatie lastig. De adviseurs zijn jouw gids en ontrafelen alle complexe mogelijkheden en maken dit inzichtelijk voor jou. Op basis van jouw financieringsbehoefte maken zij voor jou inzichtelijk welke financiering, of combinatie daarvan, het beste past. Zij begeleiden jou van A tot Z; van een gedegen en goed onderbouwde aanvraag, het beoordelen van de offertes en het meedenken wat de beste optie voor jou is. Heb je als ondernemer een externe financiering nodig? Cygnus helpt jou bij het complete financieringstraject: van de eerste plannen totdat het geld op jouw rekening staat.

Daarom Cygnus

De adviseurs van Cygnus hebben jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld. Van ons mag je verwachten dat wij zoeken naar de beste oplossing. Wij hebben een zorgvuldig opgebouwd netwerk van geldverstrekkers waarmee we een verantwoorde financiering voor jou kunnen vinden. Hebben we de beste financiering voor jou gevonden, dan houden we vinger aan de pols zodat je blijvend succesvol kunt ondernemen.

  • Persoonlijk advies

  • Betrokken experts

  • Verantwoorde oplossingen

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten wat Cygnus voor jou kan betekenen?

Direct aan de slag

Vrijblijvend een bedrijfs financiering aanvragen.