De MKB bedrijfsscan aanvragen

Als MKB ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf te verbeteren. Er zijn veel factoren die bijdragen aan het succes van een bedrijf en soms kan het lastig zijn om te meten waar je staat. Een bedrijfsscan kan hierbij helpen. Maar wat is een bedrijfsscan precies, wat levert het op en hoe kun je er een aanvragen? In deze blog bespreken we het allemaal.

Direct aan de slag? Start hier de bedrijfsscan

Wat is een bedrijfsscan?

Een bedrijfsscan is een analyse van de prestaties van jouw bedrijf. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de bedrijfsvoering, financiën en organisatiestructuur. Het doel is om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van de onderneming en zo mogelijk verbeterpunten te identificeren. De scan kan worden uitgevoerd door een consultants of adviseurs gespecialiseerd in MKB bedrijven.

Wat levert een bedrijfsscan op?

Een bedrijfsscan levert inzichten op over het functioneren van jouw bedrijf. Hierdoor kun je gerichte maatregelen nemen om het bedrijf te verbeteren op die punten waar het minder goed gaat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de financiën op orde zijn, maar dat er winst te behalen valt in het verbeteren van de marketing. Het kan ook zijn dat de organisatiestructuur niet optimaal is, wat ten koste gaat van de effectiviteit van het bedrijf. Een bedrijfsscan helpt dus om gericht te werken aan de verbetering van het bedrijf en kan uiteindelijk leiden tot meer omzet en winst.

Krijg inzicht in de verbetermogelijkheden

Een bedrijfsscan kan MKB ondernemers helpen om gericht te werken aan de verbetering van hun bedrijf. Door inzicht te krijgen in de prestaties van het bedrijf, kunnen gerichte maatregelen worden genomen om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Er zijn verschillende manieren om een scan aan te vragen, van gratis scans tot uitgebreide onderzoeken door consultants. Het is aan te raden om eerst te bepalen welke aspecten je wilt laten onderzoeken en vervolgens op zoek te gaan naar een bureau dat gespecialiseerd is in bedrijfsscans. Doe de gratis bedrijfsscan van Cygnus om snel inzicht te krijgen in de prestaties van jouw bedrijf.

Hoe werkt de Cygnus bedrijfsscan?

Ontdek de sterke en zwakke punten van jouw bedrijf met de online bedrijfsscan van Cygnus. Met een eenvoudige vragenlijst krijg je nieuwe inzichten en zie je kansen en bedreigingen voor jouw onderneming. Het resultaat is een heldere lijst met aandachtspunten en actiepunten waarmee je op korte en middellange termijn (1-3 jaar) aan de slag kunt. Ontvang het rapport en zet snel stappen naar groei en succes!

Start de Cygnus MKB scan

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf ervoor staat en wil je graag snel inzicht krijgen? Start dan hier een aanvraag voor de gratis Cygnus bedrijfsscan. Zo kun je snel aan de slag om verbeteringen door te voeren. We nemen persoonlijk contact met je op.

Start hier de bedrijfsscan

Waarom Cygnus?

Financieringsscan aanvragen

Krijg snel inzicht in jouw financieringsmogelijkheden