Lees hier alle blogs over: Bedrijfsfinancieringen

Cygnus ontzorgt bij bedrijfsovername

Elf jaar geleden kwam Christian Kapitein in dienst bij autobedrijf Cocar in Oudenbosch. “Van het een kwam het ander”, zegt Christian. “De afgelopen vijf jaar was ik mede-eigenaar van de werkplaats en kon ik de tijd nemen om klanten en leveranciers naar me toe te trekken om de overgang zo soepel mogelijk te maken. Afgelopen januari brak het moment aan om de overname door te zetten en moest er geld op tafel komen.”

Lees verder
Cygnus en Het Andere Wonen Asten

Ondernemer met zorghart blij met begeleiding Cygnus en financiering ABN AMRO

“De samenwerking met Cygnus en de ABN AMRO heb ik als zeer prettig ervaren. Leon Brouns van Cygnus hielp mij met alle financiële vraagstukken en de financieringsaanvraag. Het was ontzettend fijn te merken dat de medewerkers van ABN AMRO zo betrokken waren. Door de prettige samenwerking kan ik mij helemaal richten op de ontwikkeling van vestiging van Het Andere Wonen Unitashof in Heusden. We bieden een alternatieve woonvorm met zorg voor mensen met geheugenproblematiek”, vertelt ondernemer Bob de Beer.

Lees verder

“We beginnen een groot gezin bestaande uit 16 mensen”

“Als je zelfstandig ondernemer wordt en flink gaat investeren, dan is het ontzettend fijn om bij de hand genomen te worden door een deskundige die de weg weet in de financieringswereld. Wij zijn goed geholpen door financieel adviseur Carsten van de Leek van Cygnus. Zijn begeleiding heeft ons veel tijd en gedoe bespaard en het is fijn dat hij ons goed heeft geadviseerd”, aldus ondernemer Eric de Haas.

Lees verder
Cygnus het andere wonen

“Dankzij Cygnus besparen we terwijl we meer investeren”

Toen Dolf Kusters begin 2020 de kans kreeg franchisenemer te worden binnen Vivent Het Andere Wonen, greep hij zijn kans en ging hij op zoek naar een financiering. Dat bleek als startende ondernemer middenin coronatijd niet eenvoudig. Dolf kwam in contact met Cygnus. “Dankzij Cygnus besparen we kosten terwijl we meer investeren. Door de aanschaf van bijvoorbeeld hulpmiddelen hoeven we nu niet duur te leasen. Daar zou ik zelf nooit aan gedacht hebben.”

Lees verder
Financieringsmogelijkheden Onafhankelijk financieel advies

Onafhankelijk financieel advies bij aankoop bedrijfspand

De heer Schelbergen is tandprotheticus en runt samen met de heer Camp een moderne praktijk voor onder andere protheses en gebitreparaties. “Wij zitten in een mooi pand in Venray dat we ruim 12 jaar huurden. Inmiddels hebben we het pand gekocht, hierbij hebben we ons laten adviseren door financieel adviseur Stephan Keijzers van Cygnus.”

Lees verder